Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 18. septembra do 24. septembra 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



OVAN

Hrana

Neke navike se teško menjaju, koliko god vi želeli i trudili se. U ovoj će se nedelji iskušenja češće javljati – a ono što bi bilo dobro po vas jeste kuvana hrana – naročito čorbe, supe, variva.

Ljubav

Možda vam komunikacija neće biti baš savršena, ali će biti znatno bolja nego tokom proteklog perioda. Bilo da se dogovarate o nekim svakodnevnim temama ili pak pravite planove – uspevaćete da pronađete zajednički jezik. Može doći do situacija u kojima će na kratko provejavati nepoverenje – ali će se one brzo izgladiti i raščistiti. „Igrajte“ na kartu ljubavi i na kartu strasti – one su sada vaši najjači aduti. Slobodni Ovnovi – vrlo ste raspoloženi za nove ljubavne „akcije“ kojih u ovoj sedmici može biti više nego inače. Nešto vam deluje kao prolazna strast, ali se može pretvoriti u mnogo više od toga.

Posao

Malo zakočite po pitanju troškova i pokušajte da tokom ove sedmice ne letite mnogo sa ulaganjima – dajte sebi dovoljno vremena da sagledate sa svih strana situacije i dobro razmislite o njima. Iako će i na dalje biti tekuće što veće, što manje problematike u poslovnom sektoru – lakše će se sa njima izlaziti na kraj i brže ćete se dogovarati sa kolegama i saradnicima. Generalno – u radnom okruženju se atmosfera poboljšala, ukoliko ste u procesu reorganizacije ili ubacivanja novih elemenata – nazire se kraj.

Zdravlje

Bolje se osećate, iako ste još uvek pomalo roviti i često umorni.

 



BIK

Hrana

Potrebna vam je hrana koja će više aktivirati metabolizam. Unosite više mleka I mlečnih proizvoda, zeleno povrće, variva, ali I suve šljive, smokve I razne žitarice.

Ljubav

Imate različite faze ovih dana – one, u kojima se osećate više nego dobro, aktivno, raspoloženo….ali i one u kojima kao da sami sebe saplićete (neki kroz opterećenje porodičnim segmentom, neki kroz to što se osećaju nesigurno i što situacije koje su vam važne nikako da „krenu“). Partner pokušava da vas prati, sa manjim ili većim uspehom. Komunikacija je malo zapinjala, sada se stvari popravljaju. Slobodni Bikovi – lepa energija koju vam donosi društvo, izlasci, flertovanje i dešavanja sa suprotnim polom. Neko vas može baš zainteresovati i šarmirati, pa ćete poželeti da ovu osobu bolje upoznate.

Posao

Organizacija vam je bolja, a iako još uvek niste u potpunosti fokusirani – lakše izlazite na kraj sa obavezama na dnevnoj bazi. Nedoumice koje imate po pitanju nekih dogovora ili sitne greške iz proteklog perioda – raščistiće se u prvoj polovini ove sedmice. Svim važnim papirološkim pitanjima ili administrativnim zavrzlamama – takođe u ovom periodu posvetite pažnju, jer ćete ih uspešno privesti kraju. Finansije se blago popravljaju, mada ste još daleko od stabilnosti kojoj težite.

Zdravlje

Virusne ili bakteriološke infekcije. Posebno je osetljivo grlo.

 



BLIZANCI

Hrana

Količinski manji, a češći obroci bi vam sada više odgovarali. Preporučuje vam se konzumiranje belog pilećeg ili ćurećeg mesa, spanaća, šargarepe I zelene salate.

Ljubav

Iako se nivo pritiska na vas neće smanjiti, ipak ćete početi da se osećate bolje – najpre iz razlloga što su neke stavke (prvenstveno vezane za porodični segment) krenule da se raspetljavaju, rešavaju, pokreću. Vi ćete povremeno partnera doživljavati kao prezahtevnog, on vas da ste bespotrebno kritični i svadljivi – ali će ova varničenja brzo biti potisnuta lepom energijom. Oblaka će biti manje, a radosnih događaja više. Slobodni Blizanci – kontakt sa nekim vam jako prija i na korak ste od toga da celu priču dignete na viši nivo. Najbolji momenat za lepa ljubavna dešavanja je u danima vikenda.

Posao

Merkur u svom direktnom kretanju govori o tome da neke poslovne situacije sada mnogo jasnije sagledavate, kao i o poboljšanju razumevanja i dogovora sa kolegama i saradnicima. No, ipak nije trenutak za opuštanje niti za žurbu. Zdrav razum će vas sačuvati od bilo kakvog zaletanja. Da, to znači da ćete po nekim bitnim poslovnim pitanjima i dalje ići dosta sporo – ali će zato vaši koraci biti ispravni. Što se finansija tiče, tu imamo poboljšanje – ali ćete i na dalje morati da više kontrolišete troškove.

Zdravlje

Imunitet vam je još uvek blago „okrnjen“, ali suštinski – niste loše.

 

Šta je to što muškarci rade, a ženu može jako da uznemiri!












RAK

Hrana

Bilo bi dobro da imunitet popravite većim unosom ribe, piletine i ćuretine, jaja, cvekle, spanaća, paradajza. Još uvek u marketima i na pijacama ima i bresaka i nektarina i bobičastog voća – zasladite se.

Ljubav

Pregršt emocija, pa onda dašak nesigurnosti, uživanje u partnerstvu, pa pojačana ljubomora. Neke teme u kojima ste se konačno pomakli sa mrtve tačke…..a onda buđenje nepoverenja. Sve u svemu – jedan korak napred, pa korak nazad. Ali, u tim „zapinjanjima“ ipak ćete polako ići napred. Kao i za protekli period i sada važi – što je više zajedničkih aktivnosti, druženja, pozitivne atmosfere – to će vaša komunikacija, pa samim tim i odnos – biti bolji. Slobodni Rakovi – prva tri dana naredne sedmice su vrlo interesantna – ili će se pojaviti neko vama zanimljiv ili će već postojeća komunikacija da se produbi.

Posao

Posle sedmice zvane „ništa ne ide po planu“ ulazite u nedelju u kojoj će pomaka ipak biti i dosta toga što je stagniralo i kočilo počeće da se rešava. Nešto malo više zapetljano na samom početku nedelje – ali kako dani budu odmicali – sve čistije i jednostavnije, a i vaša će se energija i elan popravljati. Ako nešto u početnoj fazi ne ide – imajte više strpljenja ili se okrenite onome što je lakše realizovati, ostavite da se stvari „slegnu“. Malo napetija atmosfera u radnom okruženju u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Bolje ćete se osećati od drugog dela nedelje.

 

LAV

Hrana

Hleb I pecivo od integralnog brašna, integralni pirinač, jabuke, orašasti plodovi, bobičasto voće. Sve ovo će olakšati varenje, I doneti vam dovoljno energije. Izbegavajte slatkiše….ili jedite crnu čokoladu

Ljubav

Već neko izvesno vreme vi ste u emotivno napornom periodu. Čak i da spolja sve deluje kao da je dobro, iznutra – i u samom odnosu, ali i unutar vas – mnogo toga je uzburkano i napeto. Iako ste kao par (ili vi lično) više puta bili na pragu nekih odluka (bilo da se te odluke vezuju za presek ili za podizanje odnosa na viši nivo) – ili te odluke nije bilo moguće sprovesti ili nije bilo dovoljno snage za njih. Sada, kada Sunce uđe u znak Vage za vikend – odluke, kojeg god tipa one bile – biće moguće i doneti i sprovesti. Slobodni Lavovi – uživajte, privlačite, zabavite se, flertujte – period pravog emotivnog buđenja je sada otvoren.

Posao

Možda nećete na samom početku nedelje uspeti da se organizujete i uhvatite korak sa dešavanjima – delovaće vam da rasipate energiju na beznačajne stavke i detalje, a da vam promiču prioriteti i da njih ne uspevate da privedete kraju. Od sredine nedelje sve će doći na svoje – vi ste pod boljom energijom, uhvatili ste konce dešavanja i bez većih problema ćete „ispeglati“ sve. Iako period nije loš za nove dogovore, ipak neka sve ostane okvirno – konkretizaciju ostavite za narednu nedelju.

Zdravlje

Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

 


DEVICA

Hrana

Mesto vas neće držati, pa će obroci « s nogu » postati maltene pa svakodnevna stvar kod vas. Izbegavajte koliko god možete brzu hranu, pekare, pojedite povremeno nešto i « na kašiku ».

Ljubav

U odnos sa voljenom osobom unesite mir, prilagodljivost, spokoj, ali i bliskost i emocije – sve ovo je sada neophodno da biste funkcionisali skladno. Nemojte izbegavati neprijatne teme i pitanja, već im se oboje posvetite sa željom da ih rešite. Isto tako – izbegnite međusobne kritike i prebacivanje krivice – od tog posla leba nema, samo ćete se zaglavljivati bespotrebno. Što se više posvetite jedno drugom i vašem odnosu – brže će se stići do stabilnosti i „čvrstog tla“. Slobodne Device – hajmo da stavimo tačku na prošlosti i da se pokrenemo napred, može? A ono što zaista vredi je blizu – već tokom oktobra.

Posao

Delovaće početkom nedelje kao da ste zagrizli preveliki „zalogaj“ po pitanju nekih obaveza, poslova, dogovora – jer ćete imati osećaj da ste upali u zbrku i da iz nje nećete uspeti da se iskobeljate. No, taj početni haotični i zbunjujući momenat će doći i proći – suviše ste vi sada dobro „naštimovani“ na uspeh i ostvarenje, suviše vam mozak dobro radi – da biste na iole duži rok bili u zastoju. Vaši će se planovi ostvariti – doduše, uz po koju prepreku – ali ne nerešivu. Idete mudro i sa puno strpljenja napred.

Zdravlje

Imunitet nije savršen, ali ide se na bolje.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>