Region

Svet

Slađa: Ti si manipulator i glumac! Igor: Zahvaljujući meni si ovde!

U rijalitiju „ Parovi" na televiziji Hepi došlo je do ozbiljnog verbalnog obračuna između pevačice Slađane Delibašić i njenog dečka Igora Matića.

Slađa: Ti si manipulator i glumac! Igor: Zahvaljujući meni si ovde!



Naime, do svađe je došlo kada je Igor u igri otkrio kako sebe i svoju lepšu polovinu vidi za deset godina. Međutim, kada je pevačica čula želje svog dečka ogorčeno je počela da viče po kući i optužila ga da je manipulator, glumac i lažov.

"Kako te nije sramota da pričaš kako želiš sa mnom da imaš decu?! Šta ti znači da lažeš ljude oko sebe, kad si manipulator, lažov i glumac!" besnela je pevačica i dodala:

"Kada sam te napolju jurila i molila da pravimo decu, bežao si od mene. Tebe bre boli uvo za to nego se foliraš pred kamerama. Ovde si se setio da kažeš da hoćeš dvoje dece, a godinama smo zajedno, sram te bilo!" revoltirano je govorila pevačica dok je njen dečko pokušao malo da smiri strasti.

"Mislim da si predugo u rijalitiju i kamere su te zarazile i svašta pričaš! Valjda imam pravo da kažem šta želim u budućnosti. Zahvaljujući meni si ovde u rijalitiju, ja sam insistirao da malo osvežiš svoju karijeru, a sad me maltretiraš!" branio se Igor, ali uzalud, jer je Slađa u jednom trenutku zbog osetljive teme o deci počela da plače.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>