Region

Svet

Pevačica Goca Božinovska izbačena iz stana!

Pevačica Goca Božinovska ostala je bez nekretnine u centru Beograda, izbačena je iz rođenog stana kako sama kaže, a investitor je pobegao u Rusiju.

Pevačica Goca Božinovska izbačena iz stana! Screenshoot/Instagram





"Goca je mnogo radila i grdne pare uložila u veliki, luksuzni stan u centru Beograda. Njega je bila namenila sinu Mirku i njegovoj budućoj ženi, ali ostala je bez tog krova nad glavom. Njoj i drugim stanarima zgrade sudski izvršitelji su zaplenili stanove, a investitor je pobegao u Rusiju." - počinje izvor za Svet.


"Investitor je uzeo kredit od 600.000 evra od jedne banke, a u zalog je dao zgradu u Kraljice Natalije, u kojoj je i Gocin stan. Niko to nije ni znao dok nisu počeli da im stižu sudski pozivi, a onda im je sud zaplenio stanove. Borili su se svi da to obore, dva puta je odlagano izvršenje, ali nije bilo spasa.

 

Bojana Pavlović izazvala muk u rijalitiju Elita 7! Njena ispovest je jeziva! (VIDEO)








Svi stanari su prevareni. Investitor zgrade je u nju uložio preko milion i po evra i nakon što je zapao u škripac, od jedne banke je uzeo kredit u iznosu od 600.000 evra. Kao hipoteku za taj kredit je založio celu zgradu i tako se desila ta nesreća. Zamislite koliko je Božinovska radila da kupi taj stani na pravdi Boga je tako prevare, pa to je za infarkt." - objasnio je sagovornik.

Da je sve ovo tačno potvrdila je i Goca Božinovska:


"Jeste, izbacili su me iz rođenog stana. Ne mogu ništa više da kažem."
 

Ovo je Nemanja Jović, dečko ćerke Ane Ćurčić! Prevaren i prodan?

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>