Region

Svet

Srđan Predojević prešao na Pink, a sada se oglasila Jovana Joksimović!

Voditelj Srđan Predojević prešao je na Pink, a sada se oglasila Jovana Joksimović! Preseče me kad sam videla džingl: Nema dobrog dana bez dobrog jutra. 

Srđan Predojević prešao na Pink, a sada se oglasila Jovana Joksimović! Screenshoot/Instagram





Jovana Joksimović je konačno progovorila o prelasku svog kuma i dugogodišnjeg kolege, Srđana Predojevića, na televiziju Pink. Ovo su njene prve reči na tu temu nakon gotovo tri pune godine, što je dodatno podstaklo znatiželju javnosti:


Jovana o Srđanu nije javno govorila od septembra 2020. godine, kada im je sa Prve saopšteno da više ne rade na toj televiziji, na kojoj su zajedno vodili jutarnji program.








Posle toga je svako otišao na svoju stranu... Jovana Joksimović na televiziju svog muža Željka Joksimovića "K1", dok je Srđan Predojević neko vreme bio bez posla, a onda je počeo da radi na televiziji "Vesti", koja pripada Pink medija grupi.


Sada nakon tri godine Jovana se javno obratila Srđenu sledećim rečima:


"Lepo je videti Srđana Predojevića u starom dobrom terminu. Preseče me kad sam videla džingl - nema dobrog dana bez dobrog jutra. Nekada je nastavak bio - Jovana i Srđan, a jutros samo Srđan. Ali to što ne radimo zajedno, ne znači da u naslov emisije ne uvrstiš i imena divnih devojaka Milice i Sare koje rade sa tobom. Nisi sam. Voli te kumica!"
 

Aca Bulić ostavio Anu Ćurčić! Da li je ovo kraj ili je sve bila farsa!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>