Svet

Region

Al Paćino nije raskinuo sa Nur ali ona i dalje traži starteljstvo nad detetom!

Glumac Al Paćino nije raskinuo sa Nur Alfala, ali ona i dalje traži puno starteljstvo nad zajedničkim detetom, navodno kakao bi ostvarila pravo na alimentaciju.

Al Paćino nije raskinuo sa Nur ali ona i dalje traži starteljstvo nad detetom! Screenshoot/Youtube




U medijima se pojavila vest da su Al Paćino i  njegova devojka Nur Alfala raskinuli i to samo tri meseca nakon što su dobili sina Romana.



Al Paćino i njegova devojka Nur Alfallah suočavaju se sa tvrdnjama o raskidu, nakon što je ona podnela zahtev za puno fizičko starateljstvo nad njihovim tromesečnim sinom, Romanom Alfallah Paćinom, kako bi ostvarila pravo na alimentaciju.

Alfallah Nur, koja ima 29 godina, podnela je pravne dokumente u Los Anđelesu tražeći puno fizičko starateljstvo nad bebom, dodajući da želi da 83-godišnji glumac ima "razumna prava na viđenje", izvestio je "The Blast" nakon pregleda pravnih dokumenata.

Međutim, uprkos podnesku, portparol Al Paćina kasnije je demantovao da se razdvojio od svoje devojke, rekavši za DailyMail: "Oni su zajedno."

Portparol nije otkrio razloge podnošenja zahteva za starateljstvo.

Paćino i Alfallah su bili u vezi od aprila 2022. godine i dobili su sina 6. juna u bolnici Cedar's Sinai u Los Anđelesu.

Glavni glumac iz filma "Lice s ožiljkom" već je otac troje dece sa dve žene.


U dokumentima, Nur je sudu saopštila da je spremna da pododeli sa Paćinom zajedničko pravno starateljstvo nad njihovim malim sinom, što bi mu omogućilo da ima pravo glasa kada je u pitanju obrazovanje, religiju, medicinsko lečenje i drugi aspekti.


Takođe Nur je priložila dokument nazvan "Dobrovoljna izjava o roditeljstvu", koji su potpisali i ona i Paćino, šest dana nakon što su dobili sina.







Ovaj dokument, koji je potpisao svedok treće strane, priznaje Paćinovo očinstvo nad detetom. Alfallah je u pravnim dokumentima rekla da je dete začela u Kaliforniji nakon što je imala "se**ualni odnos" sa glumcem.

Alfallah u pravnim dokumentima traži da Paćino plati troškove njenog advokata ili bilo koje druge troškove vezane za slučaj, prema informacijama medija.

Konkretna suma alimentacije nije navedena u sudskom podnesku.

U pravnim dokumentima stoji da "sud može doneti naloge za izdržavanje dece i izdati nalog za zapošljavanje bez daljeg obaveštavanja bilo koje strane".

Očekivalo se da će sudija u slučaju utvrditi iznos na osnovu onoga što Nur Alfallah traži na dolazećim ročištima. Nema dokaza koji bi ukazivali na to da se Paćino protivi bilo kojim zahtevima, izveštavaju mediji.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>