Region

Svet

Region

Serija Blok 27 druga sezona: Misterija se vraća na male ekrane!

Prva sezona serije osvojila je gledaoce, a sada nas očekuje "Blok 27" druga sezona! Misterija se vraća na male ekrane na radost mnogih.

Serija Blok 27 druga sezona: Misterija se vraća na male ekrane! Screenshoot/Instagram




Šest novih epizoda vraća nas u tajne neistraženih hodnika "Bloka 27"!



Prva sezona serije “Blok 27” je postavila visoke standarde, predstavljajući priču o nestanku četrnaestogodišnjeg dečaka Rastka i traganju njegove sestre bliznakinje Milice za njim, zajedno sa prijateljima Damjanom i Darkom. 


Potraga ih je vodila kroz mračne hodnike i tajne podzemlja Novog Beograda, otkrivajući misteriju koja seže decenijama unazad. 

Prva sezona je ne samo donela napetost i intrigu, već je i uspešno istražila dublje teme kao što su prijateljstvo, porodični odnosi i suočavanje sa strahovima...

Kada je u pitanju druga sezona, ona nosi obećanje još veće napetosti i neočekivanih obrta, susrećemo se sa Milicom, Darkom i Bogdanom dve godine nakon događaja prve sezone. 

Prijateljstva su se razdvojena, a svako od njih nosi teret svojih iskustava iz Bloka 27. Milica je prošla kroz intenzivnu psihoterapiju i pokušava da se distancira od traumatičnih događaja, ali prošlost je ne napušta tek tako. U međuvremenu, Darko se upustio u sumnjive poslove, a Bogdan je nestao sa scene...







Zvanični sinopsis druge sezone serije “Blok 27”


Za dve godine od Rastkovog nestanka i njihovog silaska u hodnike Bloka 27, Milica, Darko i Bogdan su se razdvojili. Prijateljstva u osnovnoj školi jenjavaju, pa tako i ovo; osim povremenih dopisivanja ne održavaju vezu. 

Jedino što ih nehotice podseća na zajedničku avanturu je veliki mural Rastkovog portreta još nepoznatog umetnika.

Posle dugotrajne psihoterapije, Milica je uspela da ubedi sebe da je avantura u Bloku 27 samo san, halucinacija ili plod njene mašte izazvane nestankom njenog brata i kasnijim razvodom njenih roditelja. 


Živi sa majkom Ljiljanom, u teškoj materijalnoj situaciji pod stalnom tenzijom. Ljiljana je razdražljiva, između poslova, stalno na lekovima i neoprostiva prema sebi zbog nestanka sina.

Milica se krije iza novostečenog imidža ekstrovertne devojke; ona je najpopularnija devojka u školi, stalni gost na svim zabavam. 


Druženje, žurke, sintetičke droge i antidepresivi pomažu joj da bar nakratko zaboravi traume i potisne misli Bloka 27 i Rastka, čije kucanje u radijator godinama nije čula.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Devica: Zabavni vodič kroz savršenstvo!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>