Elita 7

Parovi

Stanija razočarana! Sve je palo u vodu i veridba i brak i budućnost! (VIDEO)

Starleta Stanija Dobrojević razočarana je u sve ono što se trenutno događa! Sve je palo u vodu i veridba i brak i budućnost! Ne znam šta me je snašlo kaže ona...

Stanija razočarana! Sve je palo u vodu i veridba i brak i budućnost! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





"Je ne zna šta je mene snašlo, jel vi shvatate da sam ja bila na sedmom nebu i pre par dana mene je sve ovo pokosilo. Ja više ne znam kome da verujem." - kaže Stanija u emisji kod Ognjena Amidžića.



Na pitanje da li ima šanse da ljubav ipak pobedi, ona kaže:

"Neka bude da je i ovo test našeg odnosa i teljubavi, ako je ljubav ta prava, vreme je pred nama. On meni kad objašnjava, ja gledam kroz njega, ne znam u šta da verujem."


"U toj prepisci je ispalo da je on baja, frajer koji je tamo u Majamiju sa Stanijom i još nju tamo cima, to nije u redu"- kaže starleta pa nastavlja:

"Ako si samnom, onda budi časno, pošteno pored mene, ako nećeš ćao i dovođenja. Ja imam mnogo lep život, meni on uopšte nije potreban da bi ja bila srećna. Takve stvari ja ne tolerišem u životu. Ne treba mi on, ne treba mi niko takav. Meni samo treba muškarac koji će da me voli i poštuje."


U jednom trenutku Stanija se iznervirala zbog pominjanja novca i onoga što je Aneli iznosila u rijalitiju Elita 7 pa je rekla da može da ih kupi sve sa gaćama:



"Ja sam mnogo besna večeras, ljudi su toliko glupo, mene je sve to sramota. Sa kim je on bio i neke njegove izjave, ja dobro zarađujem..."



Sve je palo u vodu što su planirali, a šta je još starleta ispričala pogledajte u video snimku. Bilo je čak i pretnji:




 

Devica: Zabavni vodič kroz savršenstvo!



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>