Elita 7

Parovi

Milena Kačavenda: Nameštena sam za dva miliona evra i u pitanju je prodaja fudbalera!

Milena Kačavenda je odlučila da progovori o svemu... Nameštena sam za dva miliona evra i u pitanju je prodaja fudbalera. Ne znam da li ćemo pominjati ime. Anin nesuđeni zet, tačnije njena ćerka živi sa njim, nisam ni znala kolika je to mlada nada. Ona je osmislila celu igranku i uvukla Acu Bulića u celu priču.

Milena Kačavenda: Nameštena sam za dva miliona evra i u pitanju je prodaja fudbalera! Screenshoot/Youtube





Imali smo priliku da gledamo i slušamo razgovor Milene Kačavende i Marka Đedovića iz toaleta, što možete videti OVDE, a noćas je Milena i za crnim stolom iznela dosta šokantnih navoda:


"Pretnje su bile sledeće. Sedim ja za stolom, sa jednim dečkom koji zamalo da se onesvestim, a to je dečko za kog pričaju da je haker. Ja sam bukvalno bez brusa i u šorcu doletela da meznemo picu, poslednji pozdrav pre mog ulaska. Prilazi Anđela sa kačketom, ona se cela tresla. Pitam je je l' dobro, ona kaže da jeste. Mislila sam da je sedela za stolom s nekim drugim, druga misao mi je da me natovari nekim rovcem. 


Kaže ona meni: "Aca Bulić je ceo moj svet, ti znaš Milena, nemoj da ga pominješ u rijalitiju. Ti si dobila životnu priliku koju si želela, ali Acu Bulića nemoj da spominješ. Je l' imamo dogovor?", ja joj kažem da nemamo, skide ona kačket, pusti onu plavu kosu glupačica jedna, ja bih rekla naivna, i kaže mi : "Slušaj ovako, mi ćemo razgovarati drugačije". Ja sam snimana od prvog dana Aninog ulaska, a da nisam ni znala. Nasela sam kao du*e na nošu, njene dve i po drugarice...Nakon tog njenog fenomenalnog izlaska, kada je izgledala kao go**o jer je bila druga."

Kada si branila Anu i bila na njenoj strani, branila si je po svaku cenu i radila si to ekstremno. Da li je Ana pogledala kada je izašla i da li si dobila hvala? - pitala je Ivana Šopić.


"Ne, nisam dobila ni hvala, ni hamburger, dobila sam šut u du*e, sela sam na šesnaesterac, nisam ni znala da imam tako dobro du*e. Vrlo je izričita bila pretnja na decu da ako se pomene njegovo ime, a ukoliko se nešto ipak tako desi, u prepiskama me Aca zove dijabola, da kada izađem moraću da se osvrnem oko sebe. 

Ovim putem bih pozdravila Acu Bulića, njegovu nevenčanu suprugu i Anu Ku**ić, tri ober kretena! Moj bivši suprug jeste bivši, ali nije pokojni i da su deca njegova kao i moja. 21.vek je, a oni su se preračunali, a Ana mene poznaje i zna da ja ne je**m sistem, zato me i zovu dijabola. Ja ću reći kakva je pozadina cele igre i za šta sam nameštena."-
ispričala je Milena Kačavenda.







Za šta si nameštena? - pitala je voditeljka.

"Nameštena sam za dva miliona evra i u pitanju je prodaja fudbalera. Ne znam da li ćemo pominjati ime. Anin nesuđeni zet, tačnije njena ćerka živi sa njim, nisam ni znala kolika je to mlada nada. Ona je osmislila celu igranku i uvukla Acu Bulića u celu priču. Dečko ima Ugovor sa Partizanom, gde je upravo Anin nesuđeni zet prijavio da mu je život ugrožen i da će ga Aca prodati. 

Prodao ga je za dva miliona evra, a roditelji su poverovali u tu priču, priča je bila za Spartak iz Moskve. On je prijavio da je ucenjen da igra za Partizan, taj dečko je ulagao ozbiljan novac u njega. Anina ćerka je svedočila i pokušaju silovanja...Aca Bulić ima opciju da ga proda, ali ono što je tragedija je da Partizan nije imao platu da plati tom dečku."
- rekla je Milena Kačavenda.


Mene zanima taj momenat gde njegova nevenčana supruga njemu preti - rekla je Šopićeva.

"Ja sam od momka iz obezbeđenja saznala da je Anđela pravila spektakl tokom noći. Žena Ace Bulića nije reagovala lepo što se on uključio u javnost i u medije. Ja gledam da on roni suze, ženo, suze se kotrljaju. Aca Bulić je unakazio Anu od batina u osmom mesecu trudnoće i ona je izgubila to dete. 

Tata ga je sklonio u London. Deteta nažalost nema, a to što su oni opalili po tužnoj priči. Prvo, znali su da sam razvezdena, znali su da će budala da stavi srce na asfalt i da brani do kraja. Mi prolazimo rampu u Šimanovcima, Aca nasa poziva kod njega kući. Anđela je tu, kuva nam kafu, obezbeđenje je tu, Ana ga pita odakle ovoliko obezbeđenja, on kaže da je malo pojjačao...On je mene i tada snimio, pa se nisam mnogo izlaprdala, ali su teme bile konstruktivne: "Gde je gajba, 100.000 evra, bademantili, kreme?". 







Sledeća tema dok nam kuva kafu preteća faktorka, ja sam tada bila kao us**n golub, od leoparda sam se pretvorila u leoparda. Ona ga uredno pita: "Je l' si završio fudbalera?", on je rekao: "Nisam, pričaćemo", pa onda ide: "Za koliko si prodao fudbalera", on kaže: "400.000 evra". Ja u prvi mah pomislim da Ana Ćurčić nema pojma ni o čemu i da Aca radi sve iza njenih leđa, međutim, od tog dana se sve odmotava...Šmizla i ja ratujemo, ja sam je nazvala Lama i mi ratujemo. 

Dobila sam uplatu od 100 funti, najveća uplata, znam ime i prezime. Ono što je meni bilo sumnjivo je da niko meni nije dao njen instagram. Zvezdan nije loš čovek, odgovarao je za svoja dela i nedela. Ne opravdavam ga ni njegove postupke u rijalitiju, ali postoje osnovi zbog kojih je to radio. Ako si bila žrtva nasilja, uspešno si obmanula sve žrtve nasilja. Na kraju cele balade, gospođa Roleks, dobija crne prsluke i je*e mame svima. Zove telefonom da preti, je*e majku celom Beogradu, ona će nekome da objasni, a ovde se usr**a kao plovka! "
- završila je Kačavenda.






 

Horoskop: Da li pripadate grupi idealnih ovca za šišanje?

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>