Elita 7

Parovi

Dok Stanija tvrdi da njen verenik nije oženjen, Asmin progovorio o alimentaciji!

Dok starleta Stanija Dobrojević tvrdi da njen verenik nije oženjen i da niko ne može da joj kalja ugled i čast, Asmin progovorio o alimentaciji koja je dogovorena da plaća za dete koje ima sa Aneli!

Dok Stanija tvrdi da njen verenik nije oženjen, Asmin progovorio o alimentaciji! Screenshoot/Instagram






Učesnica rijalitija "Elita 7" Aneli Ahmić, koja je u subotu ušla prva, iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je istakla, prevario sa starletom Stanijom Dobrojević. 


Stanija je sve vreme pokušavala da negira brak svog verenika i da se opere u javosti, a na profilu Aneli Ahmić se pojavila fotografija sa šerijatskog venčanja.

Starleta sada objavljuje redovno fotografije sa Asminom na kojima se vidi kako uživaju na odmoru. Na najjnovijim fotografijama, njih dvoje su pored mora i deluje da su potpuno rasterećeni bez obzira na priče koje kruže o njima. Ona se još jednom oglasila i za Blic izjavila:



"Nikome nisam otela muža, nikome rasturila vezu, ni brak. Čista sam kao suza! Moj dečko nikada nije bio oženjen. Ako jeste dajte mi jedan dokaz, papir bilo sta i javno ću ga ostaviti! - pričala je starleta i dodala:

Podmeću lažne slike, lažne vesti, sve je laž! Ovo je sve velika organizovana prevara od strane dotične koja je imala plan da se dočepa Zadruge i popularnosti. Nikome neću dozvoliti da mi narušava ugled i čast. Sve će se ovo raskrinkati, iako je trenutno udarna tema i trač poslastica za ceo Balkan."


Asmin se takođe oglasio i pokazao koliko su ga vesti o njegovim malverzacijama i proneverama zapravo izbacile iz takta. On se snimio kako pokazuje srednji prst, dok se bes jasno vidi na njegovom licu, a video možete videti OVDE.












Sada je Asmin izneo još neke detalje:

"Upoznali smo se prošlog leta, ali šansu mi je dala tek ovog leta. Odbijala je kontakt sa mnom jer sam druge vere i njoj je to predstavljalo veliki problem." - rekao je on za "Telegraf", pa otkrio i detalje o alimentaciji:

"Dogovoreno je bilo da ću davati svaki mesec 2.000 evra, ako bude kako treba vodila računa o detetu, ali ona mi je prošli mesec uzela 4.000 evra da bi svaku noć izlazila po klubovima, koristila narkotike, a malu ostavljala kod majke."

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>