Elita 7

Parovi

Aneli i Asmin: Fotografije sa venčanja! Brak je sklopio hodža!

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić su ipak u braku! Pojavile su se fotografije sa šerijatskog venčanja, a brak je sklopio hodža. Da li će ovo starleti biti dovoljan dokaz da je njen verenik ipak oženjen?!

Aneli i Asmin: Fotografije sa venčanja! Brak je sklopio hodža! Screenshoot/Instagram




Učesnica rijalitija "Elita 7" Aneli Ahmić, koja je u subotu ušla prva, iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je istakla, prevario sa starletom Stanijom Dobrojević



Kako govori izvor blizak Aneli, on se sve vreme predstavljao kao milioner, a na sebi je imao fejk naočare "Luj Viton" marke, koje je kupio u Istanbulu za 10 evra.


Stanija je sve vreme pokušavala da negira brak svog verenika i da se opere u javosti, a na profilu Aneli Ahmić se pojavila fotografija sa šerijatskog venčanja uz opis:


"Pošto je dotična Standža trandža dala izjavu da je sve igra i da njen dečko nikad nije bio oženjen, evo fotografija sa šerijatskog venčanja (verskog i najvažnijeg venčanja)."







Aneli je odmah u studiju ispričala svoju životnu priču:


"Muž me prevario sa Stanijom Dobrojević, otišla sma na odmor, jedva pričam , živeli smo u Austriji, on se predstavlja kao milioner, nije ni m od milionera, svi mu žive kao podstanari. Otišla sam kod majke u Sarajevo i saznajem da sam prevarena. 

Rekao mi je da je zaljubljen, i da odlazi u Ameriku. Nikada nisam mogla odgonetnuti na koga misli. Došla sam iz Austrije u Sarajevo po svoje stvari, tad mi je rekao da ide kod nje, Pakao sam prošla, spavala sam u toj kući, nosila sam svoje stvari. Ćerkica mi je brisala suze dok se on provodio sa njom."

 

Domaći pinđur: Najukusnija zimnica! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>