Region

Svet

Darko Lazić je loš otac, kaže Marina Gagić i otkriva zašto sina nije pustila na svadbu!

Darko Lazić je loš otac, kaže njegova bivša verenica i majka njegovog deteta, Marina Gagić, pa otkriva zašto sina nije pustila na svadbu! Koliko je posvećen otac dovoljno govori to da čovek ne zna koju veličinu mu dete nosi...

Darko Lazić je loš otac, kaže Marina Gagić i otkriva zašto sina nije pustila na svadbu! Screenshoot/Instagram




Nekadašnja verenica pevača Darka Lazića, Marina Gagić ogorčena je zbog svega što je o sebi pročitala u medijima, a tiče se svadbe njenog bivšeg partnera i činjenice da sina nije pustila da prisustvuje istoj:


"Toliko sam se u dva dana gluposti načitala i cirkusa nagledala, da mi je stvarno smešno. Mislila sam da prećutim sve, ali pošto se laži nižu, red je da ih zaustavimo nekim teškim istinama. Naš sin nije prisustvovao venčanju iz dva razloga, ponoviću, prvi je taj što ga je zvao na svadbu dan ranije i to da pita koji broj garderobe nosi. 

Koliko je posvećen otac dovoljno govori to da čovek ne zna koju veličinu mu dete nosi. Drugo, sve i da smo bili u Pećincima, ne bih dozvolila da ga vodi na svadbu iz razloga što sam ga neposredno pred svadbu zvala da vodimo dete kod lekara, a on se nije pojavio, iako je obećao. Dobila sam neke smešne izgovore tipa "uspavao sam se" -
kaže Marina Gagić pa dodaje:


 

Ljubav do kraja života?! Mislila sam da je savršeno, a on je već živeo sa drugom!








" Tako da vas molim da me ne zamlaćujete nekim smešnim pitanjima o letovanju jer ga ove godine nismo ni videli. A zašto?! Odgovor je "samohrana majka" i samo one će razumeti taj odgovor. Jedina istina u svemu je to da nam je prošle godine platio letovanje, a prošle godine je bio slobodan momak. Njemu sreća i letovanje deteta umnogome zavisi od emotivnog statusa."- zavšila je Marina za Telegraf.


Darko je pred venčanje izjavio da mu sin neće doći na svadbu:

"Sin mi neće doći na svadbu iz opravdanih razloga, ali sve će to doći na svoje mesto." - istakao je pevač i nije želeo da produbljuje ovu temu.
 

Marina Gagić: Darko Lazić je savršen otac kad je sam!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>