Elita 7

Parovi

Kačavenda pred ulazak u Elitu, otkrila da Aca Bulić i dalje živi sa ženom!

Milena Kačavenda je pred ulazak u "Elitu", otkrila da Aca Bulić i dalje živi sa nevenčanom ženom! Ne znam da li su trojka ili je njegova veza sa Anom samo marketinški trik! Služe se trikovima, a kuma samo istinom...

Kačavenda pred ulazak u Elitu, otkrila da Aca Bulić i dalje živi sa ženom! Screenshoot/Youtube





Juče je veliku pažnju javnosti privuklo Milenino priznanje da je Anđelu, bivšu nevenčanu suprugu Ace Bulića, prijavila policiji zbog pretnji koje je dobila uoči ulaska u rijaliti "Elita". 



Kako je ispričala za Pink, zabranjeno joj je da u rijalitiju pominje Bulića:



"Tu ženu sam jednom samo videla kod Ace Bulića u stanu kada smo pile kafu, posle superfinala "Zadruge 6". Žena je bila tu, bog zna kako smo se isćaskale, družile. Juče sam ušla u piceriju, bila je puna, poslednje što mi je palo na pamet da sam definitivno upraćena! Sišla sam dole da se pozdravim sa timom koji mi vodi društvene mreže, žena je posle dve sekunde ušla sa kačketom! Mislila sam da je bila tu, pa kao da mi se javi, a priča je bila drugačija. Poslata je da mi pripreti, defintiivno sam dobila upozorenje da Acu Bulića ne smem da pominjem. 

Međutim, ja sam inače jako plašljiva, na zastrašivanje delujem tako što mi obično utrnu šiške, a onda imam i stravu niz leđa. Jako sam se potresla, prijavila sam ih policiji, pošto je 21. vek, demokratska država... 



Ulazim u rijaliti, pričaću šta ja hoću. Pun mi je šešir mafijaša na baterije! Još jedan zlostavljač u nizu, čim si spreman da pretiš jednoj ženi dovoljan si mangup i da pošalješ svoju nevenčanu suprugu, pošto provereno znam da žive i dalje zajedno, pa ne znam da li su trojka ili je njegova veza sa Anom samo marketinški trik! Služe se trikovima, a kuma samo istinom." - ispričala je Milena.



Inače Milena Kačavenda je u karantinu i prostor deli sa Sanjinom Horvatom:


"Upoznali smo se na sistematskom, odmah smo se tu prepoznali. Pošto je on dolazio iz Hrvatske, rekla sam:"Ja te čekam na aerodromu". Onda smo došli, bilo je:"Kuma stigla s frajerom". Rekla sam gospodinu, šefu organizacije:"Je l' možemo mi da spavamo zajedno", rekao je:"Ako želite". 

Inače, od naše veze potencijalne nema ništa, moram da kažem da se ljudi ne varaju. Čovek, kada je video moju pidžamu, rekao je da imam slavonsku narodnu nošnju, tako da, od te priče nema ništa. Problema imamo 300! "






 

Znakovi horoskopa koji će bar kada je novac u pitanju procvetati do kraja godine!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>