Zadruga

Parovi

Pukovnik ronio suze uživo, a onda se uključila Ana Ćurčić! (VIDEO)

Pukovnik Almir Asanović ronio je suze uživo, a onda se uključila Ana Ćurčić u koju je zaljubljen i rekla mu da je njoj sve u životu super...

Pukovnik ronio suze uživo, a onda se uključila Ana Ćurčić! (VIDEO) Screenshoot/Youtube


U toku emisije "Narod pita", voditelj Darko Tanasijević ugostio je Mikicu Bojanića, Necu Lazića, Bojan Simić ali i najvernije gledaoce Zadruge, Ljiljanu Selimović i pukovnika pilota u penziji, Almira Asanovića. 


Almir je povremeno tokom emisije dok su gosti i gledaoci pričali, plakao zbog ljubavi prema Ani Ćurčić, a onda se i sama Ana uključila:


"Pre svega svima dobro veče. Meni nije jasno što ste ovo organizovali, tu ekipu, a ne da budemo pukovnik i ja? On i ja moramo da se ispričamo. Moram da pitam Almira što se rasplakao?" - upitala je Ana Ćurčić pukovnika.


"Emocije prema tebi su mnogo jake..." - rekao je Almir i pokazao poklon koji je uzeo Ani.

"Ja mislim da bi on pao u nesvest kada bi me video." - rekla je Ana Ćurčić.


"Ne bih, ja bih te zagrlio. Ja sam sinoć bio potrešen zbog Jelene Golubović. Ona je tebe vređala, ja tebe volim najviše, imam iskrene emocije, i boriću se da te zaštitim." - govorio je Almir.

"Drugarski..."- dodala je Ana misleći na zagrljaj, pa nastavila:

 

Prva pomoć za hitne slučajeve! Pritisnite ovu tačku da eliminišete bol!"Je l bi se ti bolje osećao kada bih ti ja rekla da je meni sve u životu super?" -upitala je Ana.


"Ja bih se osećao super kada bi ti bila kraj mene, spremio sam ti poklone. Voleo bih da budeš fizički pored mene, ja ću te čekati, da znaš." - dodao je pukovnik.

"Ana ti i ja smo imali sukobe, ali za ovo što si se javila, svaka ti čast pokazala si kako se to radli." - rekao je Mikica, pa je Darko pokazao poklone koje je Ana dobila od pukovnika.

"Ana ja tebe volim najviše na svetu i čekaću te, imam iskrene emocije, kunem se svojom čašću" - rekao je Almir.

"Hvala na svemu." - rekla je Ana.

"Ana ljubim te u nežan vratić i mali nosić" - rekao je Almir.

"Ana molim te kao žena da sedneš sa ovim čovekom kao prijatelj da popričate o svemu, a njemu će to mnogo znalčiti." - rekla je Ljilja.
 
 

Nenad Aleksić Ša potvrdio da se razvodi od Vanje!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>