Style

Ljubav

Mesečni horoskop za septembar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Mesečni horoskop za septembar 2023. godine za neke ispravlja sve ono što je zabrljao avgust, a za neke nastavak problema. Pogledajte šta vas očekuje na polju posla, ljubavi i zdravlja ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba!

Mesečni horoskop za septembar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





Evo šta vam prognozira Venera sa papilotnom za avgust mesec




VAGA

Ljubav

Mars u vašem znaku je dobar za preuzimanje inicijative u partnerskim odnosima – ali ne u smislu da budete inicijator za rasprave i za „mini ratove“ sa voljenom osobom, već da pokušate da vaš odnos izvedete iz faze zastoja koja je već neko vreme prisutna. Ovo će biti lakše za izvesti u drugom delu meseca, jer do tada i vi možete biti u vrlo čudnom raspoloženju – čas biti zadovoljni, čas preispitivati vezu i emocije prema partneru. U svakom slučaju, onda kada vam se sve „slegne“ – bićete spremni za dejstvo. Doduše, neki od vas mogu poželeti da prekinu odnos u kojem su jer se u njima sve „potrošilo“ što se osećanja tiče ili preko nekih situacija više ne želite da prelazite ćuteći. Slobodne Vage – i stare i nove ljubavne prilike se pružaju. Od vas zavisi da li ćete nekoga „prepoznati“ kao osobu vrednu truda.

Posao

Od drugog dela meseca finansije će ući u nešto stabilniju fazu – što najpre znači da će se prilivi pojačati, ali i da ćete pametnije raspolagati novcem koji imate i da ćete većinu novčanih obaveza uspeti da regulišete. Taj drugi deo septembra će vam doneti i više energije i elana za posao kao i lakše funkcionisanje na dnevnoj bazi. Tokom prvog dela meseca niste fokusirani na posao i nemojte u ovom periodu donositi bitnije odluke. Trudite se da ne budete impulsivni u odnosima sa saradnicima.

Zdravlje

U prvoj polovini meseca zdravlje je osetljivije, ali polako se vraćate u svoju energiju prelaskom u drugi deo septembra, naročito od ulaska u jesen.

 



ŠKORPIJA

Ljubav

Od svega po malo tokom septembra i izgleda da će biti najvažnije šta ćete vi u određenim trenucima stavljati kao prioritetno. Generalno gledano – prva polovina septembra može doneti više uspona i padova u emotivnim relacijama. Jer, oboje ćete biti skloni da komplikujete i da od dobre energije pravite zategnutu atmosferu. Sitnice će vam donositi osmeh na lice i radost, ali će sitnice umeti i da vam vrlo neugodno „posole“ odnos. Pokušajte da ne pravite od bezazlenih situacija dramsku predstavu. U drugom delu meseca će strasti više proraditi, kao i obostrana potreba da više uživate u opuštenoj atmosferi i zajedničkim trenucima. Slobodne Škorpije – ljubavnih šansi će biti, samo je pitanje da li će se one vrteti oko strasti i jakih privlačnosti (i možda ostati samo u tim okvirima) ili će biti trajnijeg karaktera.

Posao

Bez obzira da li vam to odgovara ili ne – biće potrebno da tokom ovog meseca pokažete više strpljenja, da obuzdate svoju potrebu da pojurite, kao i brzopletost prilikom donošenja iole važnih odluka. Tokom prve polovine meseca imaćete osećaj da stagnirate – bez obzira da li je to realno stanje ili ne – jer vi lično nećete biti u potpunosti zadovoljni. Finansijama, pozicijom, odnosom sa saradnicima. U drugom delu meseca situacije se pokreću u vašu korist, bilo da su u pitanju napredovanje, finansije, dogovori.

Zdravlje

Umor i nervoza su pojačani, mogući su i problemi sa spavanjem. Fizički – nećete se osećati loše, mada bi hronični bolesnici trebali da budu nešto oprezniji.

 



STRELAC

Ljubav

Sa osobom koju volite ćete imati uglavnom dobro razumevanje i funkcionisanje, mada će biti i onih trenutaka koji su otvoreni za raspravu i prebacivanje (uglavnom oko starih tema ili situacija koje se ponavljaju). No, i pored tih momenata koji donose kratkotrajno zategnutu atmosferu – vaše emotivne relacije nisu ugrožene. Strasti će se lako buditi, a kako mesec bude odmicao – sve više ćete imati osećaj da stvari dolaze na svoje mesto. U nekim emotivnim relacijama može doći i do ozbiljnijih planova za budućnost ili čak realizacije – bilo kroz početak zajedničkog života, bilo kroz veridbe, venčanja. Slobodni – povremeno ćete imati osećaj da je vaš ljubavni život ringišpil – da se stalno dešava nešto, bilo da je vezano za prošlost ili iznenadne varnice koje se javljaju sa osobama koje ste tek upoznali.

Posao

Sve vezano za posao će vas crpeti i testirati vašu izdržljivost. To ne znači da ćete loše proći tokom septembra, već da ništa nećete moći da završite lagano i bez muke. I pored toga, rezultata i napredovanja će biti – i oni su posebno vidljivi od ulaska u treću dekadu meseca. Od vas će se zahtevati veća odgovornost nego inače, pa se potrudite da se pokažete u pravom svetlu. Što se finansija tiče – one su i dalje nestabilna stavka – iako zarade mogu biti veće od očekivanih, troškovi su vrlo prisutni.

Zdravlje

Energija će vam biti nestabilna, polovična. Čas ćete se osećati odlično, čas će umor uzeti danak. Menjajte loše navike, naročito one po pitanju ishrane.

 

Brze kiflice bez kvasca! Idealan recept ako žurite!







JARAC

Ljubav

Koliko god da vam je poslovni segment važna životna stavka, tokom septembra biste trebali više da se posvetite očuvanju i razvoju partnerskog sektora. Postoje teme koje ste zapostavili i partnerovo povremeno nezadovoljstvo je potpuno razumljivo. Vratite se „korak unazad“ i pokušajte da sagledate objektivno situaciju – prostora za popravljanje itekako ima, bilo da je u pitanju vaša komunikacija, bilo da je sama suština odnosa – povratak u razumevanje i bliskost. Ključ za stabilnost veze je trenutno u vašim rukama – a vi se potrudite da sve funkcioniše na najbolji način. Ne propuštajte da sa voljenom osobom izađete, otputujete, opustite se. Slobodni – komunikacija sa osobom koju već neko vreme poznajete (ali je niste doživljavali kao potencijalnog partnera) može krenuti u vrlo interesantnom pravcu.

Posao

Prvi deo meseca će doneti uglavnom redovne poslovne aktivnosti i pored nervoze koja može biti nešto izraženija u odnosu sa saradnicima – možda zbog lošije komunikacije ili češćih problema sa papirologijom. Iako ćete imati osećaj da po mnogim pitanjima kasnite – ispostaviće se da ćete sve obaviti na pravi način i u pravom trenutku. Situacija se ubrzava od drugog dela meseca, pogotovo od ulaska u treću dekadu – kada postaje očigledno da se od vas očekuje više angažovanja i odgovornosti.

Zdravlje

Hronične tegobe mogu biti nešto izraženije. Takođe, dosta vam je osetljiv respiratorni sistem. Provodite što više vremena u prirodi, relaksaciji, blagoj fizičkoj aktivnosti.

 



VODOLIJA

Ljubav

Maksimalno jednostavno i maksimalno komplikovano – vi ćete odabrati koju ćete od ove dve stavke staviti u prvi plan u partnerskim odnosima. Jer, kao što je ovo period koji vam može doneti mnogo inspirativnih trenutaka, putovanja, zabave i uživanja sa voljenom osobom – isto tako je period u kojem će itekako biti lako da zakomplikujete život jedno drugom bespotrebnom tvrdoglavošću ili dramama. U suštini – prva polovina meseca vam je kompleksnija i zahtevnija i češće možete biti nezadovoljni odnosom voljene osobe prema vama i smatrati da ona ne pokazuje dovoljno ljubavi, pažnje. Slobodne Vodolije – privlačiće vas oni koji vas inspirišu, motivišu, oni koji su drugačiji, originalni, posebni. Druga polovina septembra posebno može doneti zanimljive trenutke sa suprotnim polom i uživanje.

Posao

Prva polovina meseca će proći u nekoj čudnoj energiji – nećete baš uvek imati motiv i elan za posao a i izuzetno će vas smarati to što će se neke situacije razvlačiti, otezati. Iako će rezultati biti korektni, vi baš i nećete biti orni da se potrudite više. Drugi deo septembra kao da vas budi – moguće su nove poslovne ponude, poslovna putovanja ili kontakti sa osobama koje vas motivišu i pokreću. U tom periodu je moguće i okvirno sklapanje dogovora oko novog posla ili projekta koji bi se pokrenuo na jesen.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, a hronični bolesnici bi trebali da budu nešto oprezniji. Generalno – potrebno vam je više odmora i sna, ali i fizičke aktivnosti.

 



RIBE

Ljubav

Ne ulazite pod povoljnim aspektima u ovaj mesec kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Izvesna doza distanciranosti se uvukla između partnera i vas i neophodno je ovo rešavati i popravljati. Vaša zatvorenost i neželjenje da razgovarate o nekim temama mogu delovati voljenoj osobi kao da ste se emotivno odvojili od nje, pa nije čudno što se kod druge strane može češće javljati sumnja i ljubomora. Partner se sa pravom ljuti zbog nekih situacija i njegova prebacivanja ne treba shvatiti kao kritiku, već kao pokazatelj da nešto treba menjati. Da li je to sada moguće – jeste. Prema tome, ukoliko želite da sačuvate ono što imate i da popravite odnos – uzmite stvari u svoje ruke. Slobodni – šaljete vrlo pomešane signale i osoba koja vam se dopada nije sigurna šta zaista želite od nje (i da li želite).

Posao

Da će biti komplikovanih i zahtevnih situacija koje će zahtevati vašu potpunu fokusiranost i rešavanje u hodu – ma hoće. S jedne strane – prija vam što se saradnici i kolege oslanjaju na vas i veruju vam, ali sa druge – ovo vas dosta opterećuje, a može dovesti i do situacije da u želji da pomognete – pogrešite ili da se na nekoj stavki zaglavite. Pokušajte da organizujete svoje vreme i da odredite šta je prioritet, a šta se može ostaviti za kasnije. Proći ćete vrlo dobro i što se rezultata, ali i što se finansija tiče.

Zdravlje

Neophodno je da se više posvetite stanju svog organizma. I mentalna i fizička sfera su dosta opterećene, pa je vreme da nešto menjate.

 

Mesečni horoskop za septembar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>