Region

Svet

Region

Domaća serija Pasjača, misteriozni triler stiže na Super Star!

Domaća serija "Pasjača", misteriozni triler stiže na Super Star i sasvim sigurno, osvojiće sve one koji uživaju u napetim zapletima i događajima! Serija ima 36 epizoda i držaće vašu pažnju u svakom trenutku.

Domaća serija Pasjača, misteriozni triler stiže na Super Star! Screenshoot/Instagram





Intrigantni svet misterije, kriminala stiže na Super Star u vidu serije "Pasjača", a radnja serije se vrti oko mladog učitelja Nikole koji dobija neobičnu ponudu da preuzme školu u staroj, zabačenoj varoši koja je godinama bila zapostavljena. 

Varoš je postala centar pažnje nakon što je misteriozni dobrotvor iz inostranstva odlučio da je obnovi...



Čim Nikola stigne u ovu varoš nazvanu “Pasjača”, shvata da stvari nisu onakve kakve izgledaju na prvi pogled. Sadašnji događaji se prepliću sa neobjašnjivim i čudnim situacijama, dok Nikola otkriva zlokobne detalje zločina iz davne 1991. godine. 

Taj strašni događaj je prethodio propasti varoši i sada je povezan sa misterijama sadašnjosti, kao i tajanstvenim ktitorom.

 

Ana Nikolić prekinula ljubavnu vezu, a onda je usledila osveta!






Glumci:

Jovana Gavrilović, Marko Janketić, Anita Mančić, Nikola Kojo, Aleksandar Đurica, Nina Nešković, Pavle Čemerikić, Dubravka Kovjanić, Nataša Marković, Dobrila Stojnić, Nebojša Cile Ilić, Bojan Žirović i mnogi drugi.

Anita Mančić, koja je deo glumačke ekipe, podelila je svoje uzbuđenje u vezi sa serijom. Istakla je da je tekst za “Pasjaču” jedan od najzanimljivijih koje je čitala u poslednje vreme. 

Oduševljena je kako je Marko Manojlović uspeo da ga pretvori u zanimljivu i misterioznu priču i jedva čeka da vidi finalni proizvod na malim ekranima.



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telekom

Povezane vesti:


>