Region

Svet

Ana Nikolić prekinula ljubavnu vezu, a onda je usledila osveta!

Pevačica Ana Nikolić prekinula ljubavnu vezu, a onda je usledila osveta jer je saznala da je partner varao, odnosno bio u paralelnoj vezi. Pričao joj je da se zaljubio u nju kao nikad u životu, da ih je sam Bog spojio i da želi da zajedno provedu ostatak života...

Ana Nikolić prekinula ljubavnu vezu, a onda je usledila osveta! Screenshoot/Instagram






Ana Nikolić je pre nekoliko dana objavila fotografiju sa novim dečkom, ali je brzo posle toga obavestila pratioce da nisu viđe zajedno. Razlog raskida je to, da joj nije bio veran i lojalan, koliko ona njemu.



Dečka sa kojim je bila u vezi neko kratko vreme, upoznala je u manastiru u Rakovici, gde je često odlazila, kako bi se pomolila i našla utehu kraj groba pokojnog patrijarha Pavla.


Kako izvor za Kurir navodi, on joj se predstavio kao teolog ali i kao osoba koja godinama prati njen rad i karijeru:


"On inače redovno dolazi u manastir Rakovicu, za koji je i ona posebno vezana. Ana se s njim odmah povezala po toj "duhovnoj" liniji. U tom trenutku je psihički bila baš loše, a on joj je posvetio pažnju, što je njoj jako prijalo. Razmenili su brojeve i ostali u kontaktu. 







Počeli su učestalo da se viđaju i da vode duge razgovore. Ana mu je otvorila dušu i konačno je mislila da joj počinje lepši i mirniji period u životu, nakon svih skandala koje je nanizala u prethodnom periodu."
- priča izvor i dodaje kako joj je misteriozni dečko pričao da se zaljubio u nju kao nikada u životu, da ih je Bog spojio, kao i da želi da sa njom provede ostatak života.


"Ana mu je poverovala i baš se zaljubila. Nikom nije pričala o njemu u početku, ali je, kad su ga neki od njih upoznali, svima bio sumnjiv. Jedna njena drugarica se ipak raspitala o njemu ko je i šta je, pa je Ani pokazala njegove poruke drugim ženama iz kojih je jasno da ju je prevario i da je sve vreme paralelno bio u još jednoj vezi. Tu se baš mnogo razočarala, pala je u očajanje. Plakala je satima, a zato je bila i tako setna kad je pevala tužne balade na rođendanu jednog prijatelja. Iz osvete, ona je objavila na svom Instagramu njihove zajedničke fotografije, te svima otkrila da ju je prevario." ispričao je izvor blizak Ani Nikolić.


Podsetimo se, Ana se neko veče obratila svom bivšem partneru:


 
"Oprostite mi moju ružnu prošlost. Svi grešimo... Ali ja nemam konkurenciju. Ja sam se zaljubila u fana. To sam ja. Fana koji fantastično laže... Zloupotrebljava moju prostodušnost.... i iskrenost kao stil života. Naravoučenije... Nemam. 

Evo opet idem u prvi razred. Emotivna budala koja veruje u ljude, ljubav, čast... Imam naravoučenije, u stvari: "Devojke ne budite kao ja"
- napisala je Ana Nikolić, pa dodala:


"Šta reći? Čekam da naprave tabletu za "selektivno gubljenje pamćenja"... Vaskrsenje mrtvih i život budućeg veka. Amin. A gospodin sa slike je završio "bogosloviju". Tako kaže. Ali svašta je on pričao. Ja se osećam potpuno ispravnom, jer sam bila verna i lojalna nekome ko to nije bio. Naravno da se osećam izdano, povređeno, glupo, jadno i bedno samo zato što verujem. 

Zato sto ja kažem baš ono što mislim i to i uradim bez izuzetka. Danas je to "neverovatno", da ne idem dalje u bizarnost pojedinaca koji su me svrstali u grupu "narko-konzumenata", jer ne mogu da shvate da neko uvek i bez izuzetka kaže šta misli. Taj neko sam ja. Knez Miškin - Ana Nikolić Đurić."


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>