Region

Svet

Andrija Kuzmanović dobio je sina sa ženom koja mu je prijateljica!

Glumac Andrija Kuzmanović dobio je sina sa ženom koja mu je zapravo prijateljica! Njih dvoje nikada nisu bili u emotivnoj vezi već je u jednom trenutku proradila strast...

Andrija Kuzmanović dobio je sina sa ženom koja mu je prijateljica! Screenshoot/Youtube




Kuzmanović je pre mesec dana postao tata ali nije želeo da ta vest dospe u javnost. Glumcu je njegova bliska prijateljica rodila sina, a u želji da zaštiti privatnost svojih najbližih, on nije želeo da govori o tome, pa su samo bliski ljudi znali da je postao roditelj.


Andrija se navodno iz tog razloga nije dugo zadržavao na filmskom festivalu u Sarajevu. Želeo je da vreme provede sa tek rođenom bebom pa je otkazao sve obaveze.




"Andrija Kuzmanović i majka njegovog deteta nisu nikad bili u vezi. Oduvek ih je povezivalo prijateljstvo, a u jednom trenutku između njih se javila strast. Kad se saznalo da je ostala u drugom stanju, dogovorili su se da zajedno brinu o detetu, iako nisu u vezi." - govori izvor za Kurir i još dodaje:


"Naslednik je isti tata. Mama je divna žena, ali ne bavi se javnim poslom. Andrija se potpuno promenio otkad je postao otac. Sa majkom svog deteta poznaje se čitav život, a kad je ostala u drugom stanju, odlučili su da postanu roditelji. O bebi brinu zajedno."


Glumac je takođe poručio da neće komentarisati svoj privatni život, a ranije je izjavio da želi veliku porodicu i da je na putu da je uskoro osnuje:


"Kad neke stvari rešiš sam sa sobom, lako ćeš ih rešiti i sa svima drugima. Priželjkujem sebi porodicu, o tome sam toliko puta govorio. U mom poslu moraš da radiš previše, da zaboraviš na kuću i na porodicu, barem trenutno u mojoj situaciji, da bi mogao da živiš lepo i kako si priželjkivao ceo život. 








Odricanje je veliko, naravno dođe i nagrada neka, kako materijalna tako i duhovna. Sigurno se ne bavim glumom da bih bio milioner. Naravno, voleo bih da jednog dana to postanem od mog posla, ali znamo gde živimo i svesni smo toga. Tako da mogu i da postanem, ali moram da radim toliko da ne viđam nikog."
- govorio je Andrija Kuzmanović pre nekoliko godina.

Pre nekoliko godina je priznao da je zaljubljen ali nije otkrivao puno:


"Jako sam zaljubljen, ljubav je nešto što nas pokreće. Često sam bio tužan zbog ljubavi... Nikad se ne zna, možda svadba bude idućeg leta."

 

Prva pomoć za hitne slučajeve! Pritisnite ovu tačku da eliminišete bol!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>