Region

Svet

Sandra Afrika tukla Maju Marinković u Crnoj Gori!

Pevačica Sandra Afrika tukla je navodno Maju Marinković u Crnoj Gori! Počupala joj je nadogradnju i bacila je u more sa jahte, koja je srećom bila usidrena.

Sandra Afrika tukla Maju Marinković u Crnoj Gori! Screenshoot/Youtube







Sandra Afrika je pre nedelju dana pretukla Maju Marinković na svojoj jahti, kako prenosi Skandal. Maja je loše prošla jer joj je Sandra navodno počupala i nadogradnju i zajedno sa njom je gurnula u more. 

Srećom da je jahta bila usidrena blizu obale pa se Marinkovićeva navodno vrlo lako spasila iz situacije u kojoj se našla.


Sve se dogodilo nakon što su mediji preneli vest da je bivši dečko Sandre Afrike, sadašnji menadžer, Mikiša u vezi sa Majom. 

Maja Marinković je objavljivala fotografije sa Sandrine jahte i time je provocirala. 


Kako su preneli mediji, Maja se našla i na jednom njenom nastupu, nakon kojeg je Sandra prišla do separea i napravila incident. Tada je Maja ostala u separeu, a Sandra Afrika je otišla da se raspravi sa svojim bivšim dečkom.

 

Prva pomoć za hitne slučajeve! Pritisnite ovu tačku da eliminišete bol!







Navodno je Mikiša video da je vrag odneo šalu pa je zamolio Maju da pokuša da plasira u medije priču kako ima novog dečka. 

Maja Marinković se odlučila za Desingericu ali kako je on oženjen i ima dete u tu priču niko nije poverovao. 

I Sandra Afrika je to shvatila pa je bila u fazonu "ona će mene da pravi budalom, pa to neće moći, ja sam takve jela za doručak i posle ispljuvala."


"Sandra je sačekala da dobije info kada se Maja ukrca na jahtu. Čim je to čula, spakovala se i odmah se uputila do plaže a onda je završila to što je imala. Šta treba da vam pričam kada sve znate. Pa Maja je plakala i nije joj bilo dobro. Vi ne znate kako izgleda kada Sandra poludi. 

Ona će da da život i poslednji dinar ako je neko super sa njom, ali ako je neko pravi budalom, e taj neće dobro da prođe. To je njen temperament."
- prepričava izvor za Scandal.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>