Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 28. avgusta do 3. septembra 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Zdravlje i pravilne životne navike trebali bi da vam budu na prvom mestu. Zato – pravac na pijacu i prodavnice zdrave hrane. Vreme je da se snabdete svežim voćem i povrćem.

Ljubav

Sto nekih situacija, đa životnih đa poslovnih vam je zajahalo za vrat I opterećuje vas I pritiska. Niste opušteni, mozak vam radi sto na sat u pokušajima da reši sve I sve postavi na svoje mesto. A partner traži svoje. Traži vreme, pažnju, posvećenost – sve ono što vi sada možete da date na mišiće i u malim količinama. Neće ovaj period doneti tenzije između vas dvoje, ali će vama lično doneti da se osećate iscrpljeno I razvučeno. Slobodni Ovnovi – neko vam se dopada, ali ta osoba vrlo promenljivo reaguje na vaše pokušaje da je osvojite. Čas vam uzvraća, čas se zatvara I povlači. Budite malo strpljivi.

Posao

Mnogo toga vezano za posao ovih dana ne ide po vašim planovima. Moguće je da I vi pravite greške (mada se one daju ispraviti sa nešto više uloženog truda, fokusa I vremena), ali je veća verovatnoća da više otežanja dolazi iz samog poslovnog okruženja, kao I od strane autoriteta. Kod nekih od vas su to promene koje teško zaživljavaju, kod nekih problem u odnosu sa kolegama I saradnicima, kod nekih prevelika količina obaveza, kod nekih otežanja I odgovornosti koje vam nameću šefovi.

Zdravlje

Meteoropatske I hronične tegobe, mentalni I fizički premor.

 BIK

Hrana

U ovom periodu teško ćete uspevati da vodite računa o pravilnoj ishrani. Uživanje u hrani je prenaglašeno i ni ne pokušavate da odolite slatkim i najslađim zalogajima.

Ljubav

Usporeno kretanje a onda I stacionarnost pred direktan hod vaše vladarke Venere u znaku Lava I polju koje se vezuje za dom, porodicu, prošlost – lično vama neće ni malo prijati, kakav god da je odnos sa partnerom – najbolji ili baš I ne. Jer, kakva god da je situacija u vašem partnerstvu – vi ćete imati osećaj sputanosti, nezadovoljstva, blokiranosti u nekim situacijama I osećajima. Ne držite teskobu u sebi, razgovarajte sa partnerom da biste predupredili potencijalne nesporazume I nesuglasice. Slobodni Bikovi – ne očekujte previše ni od novih ni od starih osoba u vašem životu. Više se okrenite sebi.

Posao

Zastoj koji postoji unutar vas može se preneti I u poslovnu sferu. Možete imati manjak motiva, volje, snage, energije –  neko iz razloga što se preforsirao u proteklom periodu, neko zato što se I pored svog truda ne vide pomaci na bolje. Dosta toga što vam je poslovno od važnosti sada može biti na čekanju ili se otezati a sa nadređenima možete imati zategnut odnos. Zato je ovaj period dobar za završavanje projekata ili ispravljanje eventualnih propusta I grešaka.

Zdravlje

Više fizičke aktivnosti bi vam prijalo.

 BLIZANCI

Hrana

Ove sedmice ste okrenuti „konkretnim“ namirnicama – mnogo više mesa će biti na vašoj trpezi. Uživajte, samo pokušajte da izbegavate previše masno, prezačinjeno – „lakše“ varijante bi ipak bile dobrodošle.

Ljubav

Jedna šarena nedelja je pred vama I što se raspoloženja ali I dešavanja sa partnerom tiče. Čas ćete se odlično čuti I razumeti, funkcionisati – a čas će tog razumevanja faliti I malo ćete se igrati gluvih telefona. Takođe, povremeno će vas saplitati situacije koje se vezuju za porodicu, obaveze – tu nećete baš uvek ili u prvom pokušaju uspevati da pronađete zajednički jezik. U suštini, povremeno ćete umeti da budete teški jedno drugom. Slobodni Blizanci – neko će se u mislima vraćati u prošlost, neko će čak imati konkretniji pokušaj sa bivšim partnerom ili simpatijom. Bilo staro, bilo novo – ne žurite nigde.

Posao

Pun Mesec je u vašem polju posla, karijere, pozicije, pa I nadređenih – pa u ovoj sedmici može biti nešto zategnutijih odnosa I sa najbližim saradnicima ali I sa autoritetima. Takođe, u početnoj fazi neke situacije mogu delovati prilično komplikovane I teško rešive, ali će se dosta brzo pokazati da sa njima možete izaći na kraj. Očekuje vas prilična količina obaveza I moraćete da budete dosta fokusirani I organizovani da ne biste kasnili ili radili stvari iznova. Bitna administrativna ili papirološka pitanja sada mogu biti u zastoju.

Zdravlje

Promenljive zdravstvene situacije I nešto slabiji imunitet.

 

Domaći paradajz sos, najukusnija zimnica! Uvek ćete ga ovako spremati! (RECEPT)
RAK

Hrana

Pun Mesec vam donosi promene raspoloženja, a to automatski znači – i promenljivost kada je apetit u pitanju. Povremeno će postojati naleti hedonizma koje ćete nešto teže kontrolisati.

Ljubav

U ovu nedelju ulazite u nešto zategnutijoj atmosferi I pojačanom nerazumevanju sa voljenom osobom. Ok, možda oko nekih pitanja ne možete trenutno da se dogovorite – ali distanciranje I podizanje zida tišine neće dati rezultate – svaka tema je rešiva ako su obe strane voljne da više puta pokušaju i malo popuste. Oboje budite hitri na lepim rečima a spori na prebacivanju I kritikovanju. Slobodni – vući će vas nešto unazad – kod nekih kroz misli o prošlosti, kod nekih kroz planiran ili neplaniran susret ili kontakt sa “starim” osobama, kod nekih kroz nove ljude ili priče koje vas podsećaju na ono što je bilo I prošlo.

Posao

Sve nešto polovično ili delimično, kroz ponavljanja ili zastoje, kroz ispravljanja I preko prepreka. Kao da vam se u ovoj sedmici “ne da” da sve završite I obavite iz cuga I bez đa sitnije đa krupnije problematike. Između ostalog – sa saradnicima se nećete baš najbolje razumeti (ili nećete želeti da se razumete), što može biti posledica toga da vam je teško da se jedni drugima prilagodite. Budite mudriji I ne zatežite bespotrebno neke situacije. Fokusirajte se na posao I trudite se da se organizujete bolje.

Zdravlje

Teškoće sa respiratornim organima, padovi raspoloženja, pojačan stres.

 

LAV

Hrana

Trudite se da više vremena posvetite i pripremanju obroka, izboru namirnica, da ne jedete „s nogu“ i da na vašem stolu bude više povrća, voća, žitarica. Ovo se samo pozitivno može odraziti na vas.

Ljubav

Da je sjajno – pa I nije. Zapinjaće osećanja u vama, zapinjaće situacija sa voljenom osobom, čas ćete se čvrsto držati jedno drugog a čas imati osećaj da vas sve razdvaja. I unutar vas se komeša – u jednom momentu znate šta želite, u drugom već niste sigurni. Kakav god da je odnos – sada nije trenutak da se povlače drastični potezi I donose ozbiljnije odluke. Malo se primirite I pustite da se sve u vama slegne I dođe na svoje mesto. Slobodni Lavovi – jako je teško da bi ovaj period mogao iznedriti nešto novo što je vredno truda I vaše pažnje. Prošlost vas je zaogrnula svojim plaštom – a ni na nju ne vredi gubiti vreme.

Posao

Finansije će vas boleti, okupirati vam misli I činiti da se nervirate I da vam kuva u želucu. Što možete da rešite – rešavajte, što ne ide – ići će neki drugi put. Usput – dobrano podignite ručnu kočnicu kada su troškovi u pitanju. Jer, neki od vas sada sopstvene frustracije pokušavaju da reše rasipanjem I bacanjem para na sve I svašta. Poslovno – ovo vam je naporan period, bili zadovoljni trenutnim pozicijama I poslom ili ne. Ako je nešto zakočilo – od sledeće sedmice ćete lakše rešavati I pokrenuti.

Zdravlje

Hronične tegobe.

 

DEVICA

Hrana

Sve vezano za stomačnu regiju i varenje sada je dosta osetljivo. Jedite lakšu hranu, više vlakana, bazirajte ishranu na voću i povrću, izbegavajte meso, a naročito industrijske prerađevine.

Ljubav

Nije povoljan trenutak da se donose odluke koje su bitne za partnerstvo u kojem ste. Odnosi u kojima duže vreme postoji nestabilnost posebno su pod pritiskom tokom ove sedmice, pa bi bilo mudro da I partner I vi merite reči pre nego što ih izgovorite. Otvoreni I iskreni razgovori vas sklanjaju od problema, ćutanje I udaljavanje, prebacivanje I kritikovanje – samo vas distanciraju. Oni koji su eventualno u tajnom odnosu – poseban oprez je potreban. Slobodne Device – tajnovitost, strasti, burno, uzbudljivo – to je ono što vam sada prija I što vas privlači. Takođe – prošlost je živa, gledajte šta ćete sa njom.

Posao

Vaše želje I očekivanja se neće poklopiti sa trenutnom poslovnom situacijom I mogućnostima – ali to ipak ne znači da ćete proći loše. Vi nećete biti zakočeni I blokirani – ali će vas usporavati okolnosti I one osobe sa kojima radite I sarađujete. Oni preko puta vas vam donose težinu, ali vas sa druge strane uče odgovornosti I tome da pronađete rešenje za najkompleksnije situacije (ili iste takve osobe). Kroz otežanja I usporavanja rastete I napredujete, koliko god vam povremeno ovo bilo naporno.

Zdravlje

Hronične zdravstvene tegobe. Mentalni pad I iscrpljenost.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>