Svet

Region

Monika Beluči zbog njega blista u šezdesetoj deceniji života!

Pokazala je svoje manekenske sposobnosti u nizu fotografija dok je prvi put pozirala za naslovnicu španskog "Harper's Bazaar". Italijanska glumica, Monika Beluči zbog njega blista u šezdesetoj deceniji života, bar tako prenose mediji, a on je Tim Barton...

 Monika Beluči zbog njega blista u šezdesetoj deceniji života! Screenshoot/Youtube





Izgleda da joj ljubavna romansa sa Timom Bartonom i te kako prija, jer kažu nikad bolje nije izgledala. Samo nekoliko dana nakon što je potvdila vezu, opisala ga je kao divnog muškarca.



Nakon deset godina od razvoda sa Vensanom Kaselom, sa kojim je bila u braku 14 godina i sa kojim ima ćerke Devu (18) i Leoni (13), dolazi romansa sa Timom.


Monika Beluči i Tim Barton upoznali su se pre 16 godina, a počeli su da se zabavljaju u oktobru 2022. godine, nakon filmskog festivala Lumiere u Lionu.










"Ono što mogu da kažem jeste da mi je, pre svega, drago da sam ga upoznala. To je bio jedan od onih susreta koji se ne događaju često u životu. Volim ga jako i poštujem, a sada idem da ga upoznam i kao reditelja. " - ispričala je tada, a Barton je rekao:










 "Nikad u životu nisam osećao toliko ljubavi kao danas ..."







Monika Beluči je opisala slavu kao 'mač sa dve oštrice' i ispričala kako pokušava da aspekte svog života zadrži privatnim:

"Slava je mač sa dve oštrice, izaziva mnogo radoznalosti i takođe može da izazove oprečna osećanja. Kad ne radim, volim da vodim normalan život - idem u kupovinu, vodim ćerke u školu..." - ispričala je glumica ranije.
 

Zapanjujuće stvari koje vaše telo može da uradi! Vaše srce može da predvidi budućnost!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>