Svet

Region

Sandra Bulok je odlučila da pepeo svog partnera prospe na posebno mesto!

Glumica Sandra Bulok je odlučila da pepeo svog pokojnog partnera prospe na posebno mesto! Bahami su mesto na kom je par odlučio da proslavi svoju ljubav, a tamo su održali i neformalnu ceremoniju na kojoj su razmenili zavete pred porodicom.

Sandra Bulok je odlučila da pepeo svog partnera prospe na posebno mesto! Screenshoot/Instagram





Sandra Bulok i Brajan Rendal zajedno su bili od 2015. godine, a svoju ljubav nisu krunisali brakom, već su na Bahamima održali ceremoniju kako bi deci pokazali da je njihova ljubav večna.



"On je moja ljubav i ne treba mi brak da to dokažem. Niko ne treba da mi kaže da budem prisutna u najtežim trenucima." - rekla je svojevremeno glumica, smatrajući da joj ne treba papir kako bi se u potpunosti posvetila svom parteru.

 

Retrogradni Merkur 23. avgusta donosi probleme za neke znakove horoskopa!









Sandra Bulok je pre nekih godinu dana otišla na profesionalnu pauzu kako bi se posvetila porodici, a svoju karijeru je stopirala nakon što joj se partner razboleo.


Brajan se godinama borio sa amiotrofičnom lateralnom sklerozom, koja pripada grupi neuroloških bolesti centralnog nervnog sistema. To je progresivno, smrtonosno oboljenje, kod koga pacijenti najčešče umiru od respiratorne paralize.
 

Prva pomoć za hitne slučajeve! Pritisnite ovu tačku da eliminišete bol!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>