Region

Svet

Dalila Dragojević poručila da je bolje da istina bude zakopana!

Bivša voditeljka Hype tv, Dalila Dragojević poručila da je bolje da istina bude zakopana, a ako neko bude hteo da doda laž, rećiće šta je istina.

Dalila Dragojević poručila da je bolje da istina bude zakopana! Screenshoot/Instagram


Mediji bruje o otkazu Dalile Dragojević ali i o ulasku u novu sezonu rijalitija "Zadruga 7 -Elita", ekipi Pulsa Srbije ona je otkrila šta je zapravo istina.


Pošto je voditeljska karijera naprasno prekinuta, sve je zanimalo zašto se to dogodilo:"Istina će uvek budu negde duboko zakopana, dok neko ne pokuša da je otkopa. Ako bude otkopana i bude hteo da doda laž, reći ću šta je istina. Dotad, nek bude da smo se razišli u prijateljskim odnosima i da Ti Tok zaista nije razlog, a rijaliti nema apsolutno nema nikakve veze sa otkazom."


Na pitanje da li se pomirila sa Filipom Carem, rekla je samo:


"Daj molim te, neću o tome"Dalila je još rekla da ne prestaje da se bavi voditeljskim poslom i da verovatno prelazi da radi na drugoj televiziji, jer sigurno ne ostaje tu gde je dala otkaz:


"Otom potom, imaćete imaćete priliku sve da ispratite da vidite, ja sam neko ko je borben, ja ne odustajem nikako."Što se tiče Tik Toka, ona kaže da ga nikada ne bi napustila jer je tamo uvek broj jedan, a šta je još Dalila Dragojević ispričala pogledajte u video snimku: 
 

Zapanjujuće stvari koje vaše telo može da uradi! Vaše srce može da predvidi budućnost!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>