Ostalo

Sme�no

Jedna sobna biljka je čuvar sreće vašeg doma, a privlači i novac!

Jedna sobna biljka je čuvar sreće vašeg doma, savršeno ispravlja ljudske nedostateke, a privlači i novac! Nabavite Bendžamina i pogledajte kakvo se verovanje vezuje za njega.

Jedna sobna biljka je čuvar sreće vašeg doma, a privlači i novac! The swearing gardener





Biljke smanjuju nivo nervne napetosti u vašem domu, a fikus Bendžamin treba da bude smešten u desnoj zoni sobe, kako bi imao pozitivan uticaj na vas, vaš dom i vaše bližnje.


Po Feng Šuiju, "Bendžamin" se oseća kao kod kuće kada je smešten u jugoistočni deo doma, odakle pomaže svim ukućanima da mudro razmišljaju, donose promišljene odluke i zaborave na nervozu i agrešivno ponašanje.

Ovaj fikus promoviše mir i harmoniju u porodici, savršeno ispravljajući ljudske nedostatke. U sobi gde je "Bendžamin" smešten, ljudi će se osećati sigurnije, dok će oni koji su malo lakomisleni postati razumniji.


Bendžamin igra ključnu ulogu ako je u dnevnoj sobi jer osim što prelepo izgleda, stvoriće povoljnu klimu za razgovor, druženje i uživanje. 

Ova biljka privlači i novac za porodicu, ukoliko se nađe u kuhinjskom prostoru, jer vas tu štiti od gladi i nemaštine.


Bendžamin se često može videti u poslovnim prostorijama, a najbolje je ako se drži u jugoistočnom delu ili pored radnog stola.







Bitno je da se biljka drži dalje od severoistoka, jugozapada ili centralnih delova prostora, a ako želite da vam donese sve ove dobrobiti, on mora biti zdrav, što znači da ćete morati adekvatno da brinete o njemu.

Pored zalivanja, morate ga čistiti redovno čistiti od prašine.

Fikus Bendžamin je biljka koja voli veliki prostor i prirodnu svetlost.
 

Kafa vam je omiljeni napitak? Pre nje uradite tri stvari i neće biti problema!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>