Region

Svet

Ceca Ražnatović: Jedva sam čekala da se udam i imam slobodu kretanja!

Svetlana Ceca Ražnatović podsetila se svog detinjstva i strogoće majke Mire... Beži bre, jedva sam čekala da se udam da imam slobodu kretanja, priseća se pevačica.

Ceca Ražnatović: Jedva sam čekala da se udam i imam slobodu kretanja! Screenshoot/Instagram





Ceca Veličković, sada Ražnatović, kao mala imitirala je pevačice koristeći bilo šta kao mikrofon dok je pevala po kući... 

I videlo se odmah da ima dara i talenta ali njeni roditelji nisu mogli ni da sanjaju za šta je sve njihova ćerka predodređena. Ceca je rano snimila prvi album, sa svojih 14 godina je uveliko nastupala i tada je postajalo jasno da je pred njom velika karijera.

Često je govorila o svom detinjstvu i o tome koliko su roditelji bili strogi prema njoj i Lidiji, posebno majka Mira koja je bila učiteljica:


"Vrlo smo strogo vaspitavane, tačno se znalo šta je za devojke, šta za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: 

„Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće."- priseća se Ceca tog perioda, pa iskreno dodaje:


"Još društvo nije ni izašlo, mi moramo da se vratimo kući. Beži bre, jedva sam čekala da se udam, da imam slobodu kretanja."


 

Mršavljenje uz eliksir od integralnog pirinča! Kilogrami tako lako nestaju! (RECEPT)









Ceca Ražnatović je ispričala i kako njeni roditelji reaguju nakon njenih koncerata, dok je otac Slobodan uvek zadovoljan, mama Mira ima i zamerke ali da je prosto navikla na to:


"Što se tate tiče, njemu ništa ne smeta, sve je fenomenalno, sve ja super. Moja majka isto, sve čestitke, uvek mi govori da je to nešto o čemu se mašta i sanja, da sam jedna od retkih koja je predodređena za takve stvari. 

E, onda ide onaj teži deo gde komentariše moje pevanje, moju energiju, gde se ja ne slažem apsolutno sa njom, ali ona smatra da ja uvek mogu bolje, uvek mogu lepše. Tako da i posle poslednjeg Ušća gde sam pevala tri i po sata sama na bini ona je meni rekla:







 „Ono je fenomenalno, ono je doživljaj, ono je nešto što treba čovek da doživi, ali mi se uopšte nije sviđala tvoja energija i tvoje pevanje. Ali uopšte…“. 

Ja se mislim, dušu sam ostavila na onoj bini, ali okej, potpuno je okej, navikla sam."
 

Moćna jutarnja molitva za blagoslov dece! Čuva ih od zla!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>