Zadruga

Parovi

Ana Ćurčić urnisala Žanu! Njeno ime je Radmila, a uzor joj je Jelena Krunić!

Ana Ćurčić urnisala bivšu cimerku Žanu! Njeno pravo ime je Radmila, čisto da se zna, a uzor joj je bila Jelena Krunić! Bolje neka priča kako se udala "velika dama" koja nosem para nebo i priča o Ani...

Ana Ćurčić urnisala Žanu! Njeno ime je Radmila, a uzor joj je Jelena Krunić! Screenshoot/Instagram





Žana Đorđević je ponovo bila gošća emisije "Narod pita", gde joj je jedna od glavnih tema bila, Ana Ćurčić. Iako su u rijalitiju bile u dobrim odnosima, njih dve su sada žestoko zaratile i ne propuštaju priliku da jedna drugu ocrne.



Žana je izjavila da misli kako je Ana godinama varala Zvezdana Slavnića sa Acom Bulićem, kog je komentarisala na podrugljiv način. 


Ćurčićevu je ovo naljutilo, kao i njene fan grupe, pa je danas Ana podelila objavu jedne od fan grupa, koja je udarila na Žanu:



"Žanino pravo ime je Radmila, čisto da se zna! Gospođa "Žana" je očito zaboravila ko je bila i šta je sve radila, dok je radila kao konobarica i htela da bude klaberka. Uzor joj je bila Jelena Krunić! Bolje neka priča kako se udala "velika dama" koja nosem para nebo i priča o Ani, koja je za nju u svakom pogledu Sveta Paraskeva i lepotica, pre svega! 









A tek je smešno da ona priča ko je Aca Bulić, a od svog Bobanca, alijas šofera V.G, za kog do "Zadruge" van kraja u kom drži kafić nisu znali ko je."
- piše u objavi Anine fan grupe, koju je ona podelila na svom Instagram profilu.

 

Jelena Karleuša proslavila rođendan i najavila album Omega!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>