TV Show

Parovi

Filip Car odbio posao, Dalila novac uzela unapred!

Filip Car odbio je posao voditelja na televiziji jer ima druge planove, a Dalila Dragojević novac uzela unapred! Počela je da se ponaša neprofesionalno, njom će se baviti advokatski timovi, ako ne preispita svoje ponašanje...

Filip Car odbio posao, Dalila novac uzela unapred! Screenshoot/Instagram





Dalila Dragojević je dala otkaz i zbog Anđele Đuričić i Filipa Cara, koji je dobio ponudu da bude voditelj, kako je Republika prenela,  a Filip je ipak odlučio da ne prihvati ponudu koju je dobio, što je saopštio svojim pratiocima putem "lajva" na društvenoj mreži TikTok.



Car se prvo obratio Dalili, a potom svojim pratiocima otkrio zbog čega neće postati voditelj, kako je ranije najavljivao.


"Što se tiče njihovih poslova, mogu da se vrate na poslove. Zahvalan što su se stvorili uslovi da ja dođem na taj posao, ali neću da prihvatim ponudu. 

Trenutno želim da se bavim sobom, imam vas, TikTok, ovde ću raditi emisiju. Imam stvari koje su mi prioritet, tako da neću da se bavim nijednim javnim poslom dosta dugo."
- odlučan je Filip Car.


Car je pre nekoliko dana rekao i da ne učestvuje u emisijama "Narod pita" zbog toga što nije dobio ponudu od televizije Pink da bude voditelj, pa je mnoge začudilo što je odbio isti posao na Hype tv.



Izdato je i saopštenje sa Tv Hype u kome se potvrđuje razlog Dalilinog otkaza:



"Dalila Dragojević ima još uvek važeći ugovor i uredno isplaćen honorar za narednih 14 meseci, jer je za to zamolila, kako bi mogla da kupi novi automobil. Isplaćen joj je četrnaestomesečni honorar, a u međuvremenu je otišla na odmor zbog letnje pauze. 


Ugovor je još uvek na snazi jer nikada nije podnela zahtev za sporazumni raskid ugovora ili izvršila povraćaj novca koji je dobila unapred. Kao strani državljanin radi u Srbiji, ali honorare prima na svoj račun u Bosni i Hercegovini. Dozvolu za boravak na teritoriji Republike Srbije dobila je na zahtev, a pre toga je boravila duži niz godina u Srbiji, a da nije imala urednu boravišnu dozvolu koju svi stranci moraju da imaju.


 

Pojavio se dvojnik Stefana Karića! Mnogi su ostali u čudu!








Od nje, kao i od svih drugih voditelja, je zahtevano da ne prose na TikTok-u i ostalim mrežama, jer imaju dovoljne honorare. Ona to nije želela da prihvati, ali još uvek nije raskinu ugovor sa njom, jer joj je plaćeno unapred za narednih godinu i po dana njenog snimanja. Takođe, Dalila je imala problem sa nekim kolegama, što nije generalno uticalo na njen status. 


Dolaskom Anđele Đuričić, Dalila je počela da se ponaša neprofesionalno i da glumi zevzdu, a lično joj je smetao i intervju koji je Anđela uradila sa Filipom Carem i zbog toga je napravila tenziju, ali ona, kao ni bilo koji drugi novinar ili voditelj ne može da uređuje program, već urednici. Zbog toga je prekorena i ona je dala "otkaz" preko medija i na društvenim mrežama, a nije pravnom licu sa kojim ima ugovor, kao i obaveze koje je preuzela tim ugovorom. 

Posle zabrane da se voditelji bave TikTok-om i "prošenjem" para na tim mrežama, svi smo uvereni da će Dalila preispitati sebe i svoje ponašanje, kako ne bi dovela do toga da se njom bave advokatski timovi."- piše u saopštenju.

 

Iguman doneo odluku! Milan Stanković još uvek neće obući mantiju!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>