Zdravlje

Ljubav

Hrana koja izbacuje toksine, sprečava nadimanje i ubrzava metabolizam!

Postoji hrana koja izbacuje toksine iz našeg tela, sprečava nadimanje i ubrzava naš metabolizam! Bukvalno je lek za creva!

Hrana koja izbacuje toksine, sprečava nadimanje i ubrzava metabolizam! Svet Plus




Ako je varenje loše, narušeno je zdravlje našeg organizma i stvaraju se bakterije. Osećamo nadimanje i imamo gasove ali postoji hrana kojom možemo da poboljšamo i potpuno sredimo stanje naših creva. 



Ova hrana ih čisti! 

Prve na listi su URME:

Ako imate problem sa varenjem i gasovima, svakoga dana pojedite po 5 urmi. Bogate su luceinom koji podstiče rad creva.



Tu je i KISELI KUPUS koji sprečava zatvor.




Svi dobro znamo da JOGURT sadrži "dobre bakterije". Laktobacili, uzrokuju fermentaciju mleka podstičući tako varenje i rad creva. Nutricionisti preporučuju da se dnevno popije bar čaša jogurta.








MANGO se preporučuje kao lek kod raznih trovanja hranom i infekcijskih dijareja... On sadrži složene ugljene hidrate koji uništavaju štetne bakterije u crevima.


KROMPIR je bogat cinkom i vitaminom C pa jača i naš imuno sistem. Sadrži još i neke važne supstance koje pospešuju varenje.

KUKURUZNI KAČAMAK čistiti creva i regulisati stolicu, ako imate opstipacije i zastoje stolice. Domaći kačamak je superiorna hrana za zdravlje i čišćenje creva...

Palenta je laka za pravljenje ali nema sve ono što bi trebalo da ima da bi bila zdrava, zato uvek kupujte takozvano "projino brašno"

 

Iguman doneo odluku! Milan Stanković još uvek neće obući mantiju!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>