Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 14. avgusta do 20. avgusta 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Češći “ispadi” kada je ishrana u pitanju. Imaćete tendenciju da se opustite I prepustite uživanjima u hrani. Razmišljate da napravite promenu I dovedete se u red – ali od toga trenutno slaba vajda.

Ljubav

Možda I nemate pravih razloga – ali ste trenutno nešto sumnjičaviji prema voljenoj osobi. Možda zbog povremenih nesporazuma u komunikaciji, a možda I zbog toga što će vam neke situacije delovati kao “već viđeno”- pa ćete biti skloni da vrtite filmove unazad I da iznova I iznova analizirate I maltretirate sopstveni mozak. U ovoj sedmici ima prostora za povremene, ali dosta lepe momente sa partnerom – možda je bolje da tražite razloge za radost, umesto razloga za nerviranje. Slobodne Vage – neko vas može fascinirati, ali je malo verovatno da će vas to držati nešto naročito dugo. I da, prošlost je tu.

Posao

S jedne strane – nervirate se oko svega što se vezuje za finansije. S druge – ne radite ama baš ništa konkretno da biste situaciju istinski popravili, šta više – možete biti baš opušteni po pitanjima troškarenja. Što se poslovnog dela tiče – na kratko se dignete I razradite, učini vam se da su neke prilike baš povoljne I da možete napraviti jače pomake….a onda se vratite u fazu otaljavanja jer shvatate da nema čarobnog štapića koji vam trenutno može ostvariti poslovne želje I ambicije.

Zdravlje

Hajte vi blago meni na odmor – to vam je zaista neophodno da biste bili dobro.

 



ŠKORPIJA

Hrana

Kod vas će biti velikih oscilacija. Dana u kojima se trudite da vodite računa I da se hranite zdravije….ali I dana u kojima ćete imati osećaj da vam je želudac rupa bez dna I da ste konstantno gladni.

Ljubav

Oboje ste u ovom periodu preosetljivi I pomalo na kraj srca – partner nešto više u prvoj polovini nedelje, vi nešto više u drugoj. Takođe, nosite iste energije kada je svakodnevica I dogovor u pitanju, ali različite po pitanju emotivnih potreba I želja. To znači da ćete se nešto teže uklapati I da će za to uklapanje biti potrebno obostrano strpljenje I više tolerancije. Ne ide vam na ruku što ste oboje prilično okupirani drugim stvarima I obavezama – zato ćete morati da se trudite više. Slobodne Škorpije – kod nekih od vas zainteresovanost ide ka osobi koja je nova u vašem životu a ostavila je veliki utisak na vas. Drugima sledi intenzivno podsećanje na prošlost – najverovatnije kroz susret na javnom mestu koji nije planiran.

Posao

Ukoliko ste u ovom periodu na odmoru – to je ubedljivo najbolji potez koji ste mogli da povučete. Jer, period je odličan za resetovanje I otpuštanje tenzije. Ako ste pak tokom ove nedelje poslovno aktivni – pa, tom otpuštanju tenzije nemojte preterano da se nadate. Jer, ovu bismo sedmicu mogli nazvati – sve odjednom, sve sad I odmah, previše intenzivno I zahtevno. Nije problem u vama – vi ćete biti na visini zadatka. Problem je u okolnostima koje su komplikovane I u drugim ljudima, posebno u autoritetima (ili onima koji smatraju da su autoriteti).

Zdravlje

Osetljivo grlo I stomak. Mogućnost alergija. Pojačana nervoza.

 



STRELAC

Hrana

Apetiti će biti korektni u ovoj nedelji, sa nešto više oscilacija kada je potreba za slatkišima u pitanju. Ne preterujte sa hladnim pićima I sladoledima – grlo će vam biti dosta osetljivo.

Ljubav

Emotivno na sedmom nebu. Emotivno nesigurni. Uživanja puna čaša. Ostvarenje želja koje izmiče. Komunikacija dobra, razumna. Komunikacija koja na emotivnom nivou baguje. Što bi se reklo – jedan opšti šareniš, koktel kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Takođe, oboje ste preokupirani obavezama I onim što se “mora” – pa ćete krasti lepe moment I u njima uživati na kratko. Slobodni – vas će situacije I osobe “čačkati” sa više strane – ima prostora za prošlost, ima prostora za avanturu, ima pojačane aktivnosti preko društvenih mreža I kroz prijatelje, pa čak ima šansi za ljubavne “akcije” I kroz posao.

Posao

Komunikacija u radnom okruženju I sa saradnicima neće biti savršena (pogotovo kada budete u kontaktu sa osobama koje misle da su baš u svemu I uvek u pravu ili sa onima koji su skloni da se izmaknu kada dođu zahtevnije obaveze) ali će se rešenja pronaći I posao ili dogovori ipak obaviti. Naravno, dosta toga će se prelomiti preko vaših leđa, pa nije ni čudo što vam je ovo naporan I zahtevan period. Nove poslovne ponude I predlozi su mogući, ali se u njih ne treba zaletati već dobro promisliti.

Zdravlje

Dosta umora, moguće tegobe sa grlom ili hormonski disbalans.

 

Jednostavan recept za najbolji sladoled od čokolade!










JARAC

Hrana

Veća variranja po pitanju apetita tokom ovog perioda. Nervoza ili brz ritam svakodnevice mogu uticati da se češće okrenete brzinskim zalogajima, fast fudovima ili slatkišima kao instant izvoru energije.

Ljubav

Prva polovina sedmice nije baš “po vašoj meri” kada su emotivne relacije u pitanju. Neki stari problem Ili teme mogu ponovo doći na dnevni red – I kao I više puta do sada – nećete uspeti da se složite I dogovorite oko njih, najpre iz razloga što niko neće želeti da popusti. U drugom delu nedelje ipak će isplivati potreba da se dogovorite, kao i model ponašanja I dogovora koji će odgovarati I drugoj strani I vama. Putujte, uživajte, opustite se – to će prijati I vašem odnosu I vama. Slobodni – nešto iz prošlosti sve više pritiska ili vam se nameće. S druge strane – postoje osobe sa kojima imate finu komunikaciju.

Posao

Ukoliko vam šefovi ili osobe koje misle da su neki posebni autoriteti – ovih dana skaču po živcima ili pokušavaju da “zavode strogoću” – iskulirajte. Sada nema mnogo smisla ubeđivati se jer će drugoj strani biti nemoguće dokazati da nije u pravu. Što se ostalog tiče – poslovni dani bi trebali uglavnom da budu više nego korektni, sa vašom dobrom energijom I sposobnošću da sve obaveze završite na vreme. Sa saradnicima I kolegama je komunikacija kvalitetna I svaki se dogovor može napraviti.

Zdravlje

Osetljivo grlo I stomačni deo. Moguće alergije.

 



VODOLIJA

Hrana

Potreba za uživanjima jeste pojačana, ali se trudite da ipak ne preterate, pogotovo kada je vaša omiljena hrana u pitanju (tu spadaju I slatkiši I sladoledi). Trud je sa promenljivim uspehom.

Ljubav

Ova nedelja će vam biti ili kao bajka….ili kao noćna mora. To već zavisi I od postojeće situacije u vašim emotivnim relacijama, ali I od toga koliko ste voljni da jedno drugom pružite pažnju, ljubav, ali I prostor za uživanje I zajedničke opuštene trenutke. Ono što je najrealnije jeste da neće biti samo bajke ili samo noćne more, već da ćete “umiksovati” malo I od jednog I od drugog. Slobodne Vodolije – vrlo intenzivne energije koje se ovih dana viju oko vašeg ljubavnog života, mogu otići na dve strane – ili kroz snažno podsećanje na prošlost (setite se onoga – vrlo verovatno dolazi samo da biste dobili zaključak) ili pak kroz novu osobu za koju ćete pomisliti “to je to”. Samo da znate – “to je to” obično ne bude ono što mi očekujemo….

Posao

Oni preko puta vas biće zahtevni da zahtevniji ne mogu biti. A vi trenutno baš I niste spremni da na tuđe zahteve odgovarate, pogotovo ako su to osobe koje vas svojim načinom ponašanja I stavovima iritiraju. Zato će mnogi poslovni odnosi u ovom periodu biti zategnuti, jer ćete odmeravati snage I pomalo terati inat jedni drugima. I na dalje važi da ne donosite impulsivne odluke – bilo zbog toga što vam je dosta nekog posla ili saradnje, bilo ako vam se obećavaju “kule I gradovi”. Finansije talasaju I to baš baš.

Zdravlje

Energetski niste sjajno.

 



RIBE

Hrana

Mlad Mesec u polju životnih navika ukazuje da ćete promeniti nešto u načinu ishrane. Ako ste rešili da idete na dijetu ili se zdravije hranite –  vreme je za to. Promene će se brzo primetiti.

Ljubav

To što se želi I to što se dobija su sada dve potpuno različite stavke u vašim emotivnim relacijama. Što su više vaše čežnje I težnje okrenute ka ljubavi, pažnji, bliskosti – to će vam teže padati što u odnosu sa partnerom ipak u ovim danima preovlađuje suva realnost, praktičnost. Doduše, neki od vas će možda biti skloni da to što im fali potraže na nekoj drugoj strani – ali tu budite oprezni, jer vam se to može obiti o glavu prilično brzo. Trenutno stanje u odnosu sa partnerom možemo nazvati “funkcionalnim stanjem”. I neka vam to, bar za sada – bude dovoljno. Slobodni – iako ovaj period itekako može aktivirati I one stare ali I nove udvarače I simpatije – vama se ipak savetuje da budete prizemniji I realniji u očekivanjima.

Posao

I opet ta organizacija izlazi kao najslabija I sa najviše tumbanja stavka u svemu što se vezuje za posao. I opet okolnosti I osobe koje nisu na vašoj strani I stalno vas “sapliću”. Posla I obaveza će biti preko glave a vi, koliko god da ste voljni I sposobni da sve izgurate – jednostavno to nećete moći. Čak ni vaša sposobnost da stvari rešavate u hodu – sada se neće baš u svakoj situaciji pokazati kao uspešna. Da ćete na kraju sve dovesti pod kontrolu I rešiti – hoćete. Ali će vam to oduzeti dobar deo živaca.

Zdravlje

Idite na odmor ili se više relaksirajte. Jer, preumorni ste I imunitet vam nije sjajan.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>