Region

Svet

Nikola Rađen i Ana Kokić razveli su se bez skandala ali tome je predhodila prevara!

Vaterpolista Nikola Rađen i pevačica Ana Kokić razveli su se bez skandala ali tome je predhodila prevara koju je javno priznala igračica Gordana Goga Aleksić. Ona je ranije izjavila da Rađen ful izgleda i da je top u krevetu, pa nije mogla da mu odoli...

Nikola Rađen i Ana Kokić razveli su se bez skandala ali tome je predhodila prevara! Screenshoot/Instagram




Nakon devet godina zajedničkog života Ana Kokić i Nikola Rađen stavili su sporazumno tačku na brak i kako kažu ostali su prijatelji. Ipak nije sve bilo tako sjajno...


Igračica Gordana Goga Aleksić je u javnost iznela detalje svog odnosa sa Rađenom:


"Rađen i ja smo bili godinu dana u vezi. Šta da radim, bila sam tada klinka, primila sam se na njega. Ali morate priznati da on ful izgleda. Bolje da spavam sa dobrim frajerima nego sa starcima. Ja sam se zaljubila. Šta da radim. Top je u krevetu, nisam mogla da odolim". ispričala je ona 2016. godine tokom učešća u jednom rijaliti formatu.








Kasnije je Goga za domaće medije izjavila:

"Ja sam čula da je Ana saznala za nas. Ne mrzim ženu, naprotiv, ali to što sam joj uradila je... Šta da se radi, to je život."






Bivši bračni par na ovu temu nikada nije govorio, a Nikola se krajem 2022. godineoženio sa pevačicom Milicom Ristić, sa kojom je dobio sina Alekseja, a o bivšoj supruzi ima samo reči hvale. Kaže da je Ana Kokić "žena, majka i carica" i da je plemenita žena i veliki radnik:

 "Sve što je uradila, uradila je sama. Ima predivan karakter, dok je ne naljutiš. Kada je naljutiš, transformiše se", rekao je Rađen jednom prilikom.





 

Keratinski tretman za kosu! Potrebno vam je kukuruzno brašno! Rezultat je sjajan!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>