Region

Svet

Voditeljka Dalila Dragojević dala je otkaz na televiziji zbog zarade na TikToku!

Voditeljka Dalila Dragojević dala je otkaz na televiziji zbog zarade na TikToku! O ovoj promeni obavestila je svoje fanove putem Instagrama.

Voditeljka Dalila Dragojević dala je otkaz na televiziji zbog zarade na TikToku! Screenshoot/Instagram


Pobednica rijalitija "Parovi" i drugoplasirana učesnica "Zadruge", Dalila Dragojević, više nije zaposlena na Hype televiziji i da je otišla u miru:"Obaveštavam sve ljude koji me prate i koji me vole, kao i one što me ne vole, da od danas nisam zaposlena na televiziji. Odlazim u miru. Nije zbog pravila vezanog za Tiktok, kao što se već piše. Druge stvari su u pitanju, ali ako ćemo se voditi storijima, onda neka bude da je zbog toga. Još dugo ćete pratiti Dalilu. Volim vas!."- obavestila je Dalila javnost.


Dalila Dragojević već duže vreme, svakoga dana vodi lajvove i mečeve na TikToku, od čega izgleda dobro zarađuje. Nagađa se oko cifre ali veruje se da zaradi na nedeljnom nivou više od deset hiljada eura.

Ona ponekad i do 20 sati drži lajv, kako bi imala visoki skor na ovoj mreži.


Dalila je nedavno bila ljuta na jednog tiktokera koji na svom profilu redovno predstavlja regionalne rekordere u zaradi ali i objašnjava na koji način se stiče novac na pomenutoj mreži. Istakao je da se Dalila na kraju jedne nedelje popela na treće mesto po zaradi od deset hiljada eura.


"Dalila se žalila da sam drukara što pričam koliko je zaradila para od Tiktoka. Čujem da je nešto pretila, vređala. Ona se boji naroda da će joj manje giftati (slati poklone, prim. aut.). Zato su te i kaznili. Dalila, izgiftaj svoj novac pa ću te onda staviti koliko si izgiftala novca. Dok tuđi giftaš, nema od toga ništa." - poručio je ovaj tiktoker.Glavni i odgovorni urednik i direktor Hype produkcije, Saša Mirković, je saopštio da će se od zaposlenh i TV lica u Hype tražiti da prestanu sa korišćenjem TikTok i preko istog da “prose” novac.
 

Jednostavan recept za najbolji sladoled od čokolade!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>