Zadruga

Parovi

Ana Ćurčić pred početak emisije dala intervju, a onda se oglasila Milena Kačavenda!

Ana Ćurčić pred početak emisije "Narod pita" dala intervju, a onda se oglasila i Milena Kačavenda, koja joj je bila podrška sve vreme dok je trajala "Zadruga 6".

Ana Ćurčić pred početak emisije dala intervju, a onda se oglasila Milena Kačavenda! Screenshoot/Instagram





Na pitanje da li će pružiti ruku Aleks Nikolić sa kojom gostuje u emisiji, Ana je rekla:

"Pa ne znam, javiću joj se svakako."



Ana Ćurčić je objasnila situaciju zbog koje mnogi smatraju da je bila kontradiktorna. Zbog Aleks je ostavila Zvezdana, a onda je zaštitila da bi u nekim daljim svađama sa Carem i njim rekla kako se tu ipak nešto desilo sa Zvezdanom...



"Ja sam objavila da sam Zvezdana ostavila zato što sam i sa Dejanom o tome pričala, čuli smo se tada jer su mi njeni fanovi pretili. Da sam videla flertovanje između Zvedana i Aleks jesam, takođe je i Moka Slavnić dao intervju i demantovao da sam Zvezdana ostavila zbog Aleksandre tako da ta kontradiktornost ne postojim, neka se pogleda Mokin intervju pa će se lepo pročitati!"


Ana kaže da je Aleks tada prišla kao ženi, a kasnije joj se to vratilo na loš način:


"Bila sam uz nju kroz neke teške trenutke, napade panike i nisam htela da vodim ratove sa Carem, Zvezdanom i Aleksandrom! Kada je Zvezdan izašao svi smo bili svedoci koliko su me napali pa i sama ona, a do tada je ćutala, pa sam ja iznela sve oni što smo svi mi itekako videli. pičevši od fkertovanja sa početka, odlaska na operaciju, izolacije i svega drugog!."






Na pitanje šta misli o ulasku Milene Kačavende u "Zadrugu 7", ona kaže:


"Ne bih o tome ništa!"



Kasnije se oglasila i Milena Kačavenda i iznela svoj stav o tome:


"Nema ni razloga da ga komentariše, ona moja podrška neće biti napolju, iako bi to bilo lepo. Nisam ni očekivala neki komentar. Očekivala sam da mi poželi sreću, pošto sam ja njoj poželela sreću i da bude hrabra. Ja sam nju ispratila, a ako ona meni neće da poželi sreću, onda njoj na čast." - rekla je Milena kratko za Pink.


 
 

Ana Nikolić pokazala sličnost između Raste i njenog pokojnog oca!





Pogledajte šta je Filip Car govorio Aleks Nikolić tokom reklama:



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>