Region

Svet

Aleksandra Prijović otkrila istinu o pucnjavi u Mostaru!

Pevačica Aleksandra Prijović otkrila je istinu o pucnjavi u Mostaru, na njenom nastupu. Ona je demantovala da je u tom trenutku bila u klubu.

Aleksandra Prijović otkrila istinu o pucnjavi u Mostaru! Screenshoot/Instagram





Juče se u medijima pojavila vest da je na nastupu Aleksandre Prijović u Mostaru došlo do pucnjave, kao i da je nastup odmah prekinut i klub ispražnjen. Bosanski mediji prenose da su uhapšene dve osobe.

Aleksandra je za Kurir demantovala da je u trenutku pucnjave bila u klubu, već da je za sve saznala iz medija:



"U Mostaru je bilo jako veselo, prelepo, sve super. U jednom trenutku je krenula da pada kiša i ja sam rekla da ako krene pljusak, da ću kao što sam i na svim ovim prethodnim nastupima, izaći i da ću pokisnuti sa mojom publikom, što je meni negde i normalno. I krenuo je takav pljusak da je u jednom trenutku prestalo da radi ozvučenje. 

Ugasio se mikrofon i instrumenti, sve… i ja tu više nisam mogla da pevam i tu se završio moj nastup. Sela sam u kola i tad je sve bilo okej, tako da ja ništa od tog incidenta nisam videla. Ujutru sam videla sve po medijima i hvala Bogu da se nije završilo tragično. 


 

Nedeljni horoskop: Emotivno čudan period ili sve puca od strasti ili jednostavno puca...












Žao mi je jako. Ja nikada za sve ove godine koliko radim po klubovima, nikada nisam imala nikakvih problema i incidenata. Čak ni tuča nije bilo, ovo je bilo prvi put i desilo se kad sam ja već otišla."-
izjavila je Aleksandra Prijović.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>