Zadruga

Parovi

Dalili Dragojević preterala sa fotošopom! Pojavila se fotografija kao dokaz!

Voditeljka Dalili Dragojević, često objavljuje svoje fotografije, a sada se malo zaigrala pa preterala sa fotošopom! Pojavila se fotografija kao dokaz!

Dalili Dragojević preterala sa fotošopom! Pojavila se fotografija kao dokaz! Screenshoot/Instagram






Bivša rijaliti učesnica, a sada voditeljka, Dalila Dragojević često objavljuje fotografije i video snimke iz provoda, a sada su svi bili iznenađeni zbog toga što je, kako su komentarisali, uz pomoć fotošopa napravila šok promene kod sebe.


 

Ona je naime, na Instagramu objavila sliku sa plaže, u vrlo izazovnoj pozi, a na Instagram storiju bila je bez fotošopa. 


Jedna stranica koja se bavi poznatima objavila je te dve fotografije spojene, gde se vidi da je sužavala struk ali i smanjila stomak.



Komentari su razni, a mnogo njih su bespotrebno uvredljivi, pa je tako jedna korisnica pomenute društvene mreže napisala:



"Stašno, stomak, viseće s**e, trup kao šifonjer, a zloba izbija iz nje. Ušla u četvrtu deceniju, a još umisla nešto. Katastrofa."









Druga se nadovezala:


"Ajde što je ružna, može se srediti operacijama. Ali nažalost mozak ne može da se "popravi"... po meni obicna d**lja, ne razumem zbog čega se uopšte piše o njoj totalno nebitna... obična fufica, sponzoruša... toliko."



Ni muškarci je nisu štedeli:


"Stvarno je riba otkida.... Podsjeća me na one Pazarke stare sa cigarom po pijaci sto prodaju farmerice i brushaltere. Što smrde na luk i ćevape podriguju i pr*e"




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>