Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Emotivno čudan period ili sve puca od strasti ili jednostavno puca...

Nedeljni horoskop donosi napetost i nervozu... Emotivno čudan period ili sve puca od strasti ili jednostavno pucaju veze. U emotivnim relacijama su potrebne promene koje prijaju i jednoj i drugoj strani.

Nedeljni horoskop: Emotivno čudan period ili sve puca od strasti ili jednostavno puca... Svet Plus





Merkur iz znaka Device i Jupiter iz znaka Bika gradiće trigonski aspekt tokom ove sedmice – pa ćemo rešavati papirologiju, završavati obaveze (možda i u poslednjem trenutku, ali šta sad – bitno je da ih obavimo), rešavaćemo zdravstvenu problematiku, umećemo da posavetujemo (ali i da prihvatimo savet koji nam se daje), lakše će nam od ruke ići i pregovori i dogovori i sporazumi- prognozira Venera sa papilotnom.

Planiraćemo putovanje ili se zaputiti ka dalekim destinacijama. Imaćemo i dobre poslovne ideje koje možda nećemo moći baš odmah da realizujemo – ali neka nam stoje tu negde u ćošku mozga – da ih iznesemo na dnevni red kada dođe njihovo vreme.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!








No, Merkur je sada vrlo blizu i Marsa koji se nalazi u znaku Device – pa će se kroz dane provlačiti doza napetosti i nervoze. Umećemo i da se brecnemo i da odbrusimo, nerviraće nas sitnica, detalj, jedna reč. Posebno kroz poslovnu tematiku. Isto tako – mozak će nam raditi „na keca“ pa ćemo pronaći rešenje koje nam je potrebno u deliću sekunde.



Venera u znaku Lava je retrogradna i vraća se u kvadratne aspekte sa Uranom i Jupiterom, a istovremeno je spaljena od strane Sunca. Za naše mučene finansije ovo baš i nisu najsjajniji dani – džaba što novac dolazi (u većoj ili u manjoj meri) kada ga samo kroz ruke propuštamo i šaljemo dalje. Troškovi se otimaju kontroli a postoje problemi i sa karticama, računima, mobilnim bankarskim aplikacijama. Dakle, što se finansija tiče – sad ih vidiš, sad ih ne vidiš.






Emotivno – čudan period za postojeće relacije. Ili sve „puca“ od uživanja, strasti, ljubavi – ili puca na drugačiji način – kroz rasprave i tenzije. Svi oni odnosi u kojima se dugo gomilaju nezadovoljstva, u kojima nismo vrednovani na pravi način, u kojima smo išli protiv sebe a zarad onoga „biće bolje“ – sada posebno trpe i posebno su prodrmani. 


U emotivnim relacijama su potrebne promene koje prijaju i jednoj i drugoj strani, treba nam da iskoračimo iz ustaljenih modela funkcionisanja i da se više prepustimo, da više uživamo, da ne presiramo i ne stežemo. U suprotnom – tenzije će rasti i možda dovesti i do neugodnih situacija, pa čak i naglih prekida. Takođe – bili slobodni ili zauzeti – sada nas lako može privući osoba koja nam daje baš ono što nam je potrebno – osećaj da smo živi, da smo se probudili, da nam je srce zaigralo. Osoba koja donosi dašak promene i svežeg vazduha u naš život.








Generalno gledano – i pored toga što nas ovaj period opterećuje – treba naći prostor za opuštanje i uživanje. Sa partnerom, sa prijateljima, sa porodicom – malo se izmestiti, nešto promeniti, prepustiti se da nas lepi događaji nose. I u njima zaista uživati ne razmišljajući mnogo o brigama. One su tu pa su tu, ali mogu da sačekaju – da se napunimo pozitivnom energijom i radošću – da bismo se lakše uhvatili u koštac sa njima.
 

Tiganj, drška, rupa... Da li znate čemu ona zaista služi?

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>