Region

Svet

Iva Štrljić ludo je bila zaljubljena u voditelja! Slomio joj je srce!

Glumica Iva Štrljić ludo je bila zaljubljena u voditelja Srđana Predojevića! Slomio joj je srce svojevremeno, kako se šuška, a istina je da je njihova veza kratko trajala.

Iva Štrljić ludo je bila zaljubljena u voditelja! Slomio joj je srce! Screenshoot/Instagram






Ljubavni život voditelja pre braka sa Mirjanom, biio je izgleda zanimljiv pa i danas zanima javnost, a kako se svojevremeno spekulisalo bivša devojka Srđana Predojevića bila je glumica Iva Štrljić.


2007. godine Srđan je bio je urednik jutarnjeg programa na RTS-u, a je Iva vodila jutarnji program na B92, a njihova ljubav navodno je kratko trajala.


Svojevremeno je izvor blizak glumici za Press rekao:

 "Iva pati, srce joj je slomljeno. Srdjan je za kratko vreme pokazao drugo, očigledno pravo, lice. U početku je bio romantičan i pažljiv, stalno ju je zvao, slao poruke, obasipao je pažnjom..."







Ni jedno od njih dvoje nije potvrdilo da su bili u vezi ali ni demantovalo, a jedina zajednička fotografija iz tog vremena pojavila se na društvenoj mreži Tvitter.

Mnogi su komentarisali da su lep par ali je bilo i onih  koji smatraju da Srđan Predojević i Iva čak nisu ni bili u ljubavnoj vezi, već da im je samo odgovarala medijska pažnja. 

 

Tamne mrlje na zubima, uzroci i rešenje!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>