Region

Svet

Dino Merlin pesmu posvetio bivšoj devojci, sponzoruši! (VIDEO)

Pevač Dino Merlin pesmu "Moj je život Švicarska" posvetio je bivšoj devojci, sponzoruši, koja ga je ostavila zbog bogatog momka i sa njim otišla u Švajcarsku.

Dino Merlin pesmu posvetio bivšoj devojci, sponzoruši! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Merlin ima pregršt hitova, a jedan od njih je "Moj je život Švicarska" koji je nastao zbog nesrećne ljubavi.


Dino je kao mlad momak bio zaljubljen u devojku koja je bila sponzoruša, a pevačtada nije imao novca. Devojka ga je ostavila i sa drugim, bogatim momkom otišla u Švajcarsku.



Kada se vratila, Merlin se već proslavio i tada joj je prvi put otpevao ovu pesmu i poznate stihove: 

"Imam sve što poželim, samo jedno ne, da me neko bar na tren voli zbog mene".







Dino Merlin je kasnije upoznao sadašnju suprugu Amelu u koju se zaljubio, a njihova ljubav traje i danas. 

Amela se retko eksponira u medijima, a njihova ljubavna priča bila je komplikovana. Pošto što su uspeli da prevaziđu klasne razlike i nakon što su Amelini roditelji napokon zavoleli Dina, sve je krenulo u pravom smeru, a on ovako opisuje to vreme:


"Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću. 

Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke i odmah osetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni čuti za nju. Ali, eto vreme leči sve pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem."- 
ispričao je Dino ranije.
 

Mesečni horoskop za avgust: Ovam, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Mesečni horoskop za avgust: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>