Ostalo

Sme�no

Peškiri su mekani samo dok su novi? Postoji rešenje da takvi i ostanu!

Peškiri su mekani samo dok su novi? Postoji rešenje da takvi i ostanu ili da takvi ponovo postanu ako se u međuvremenu dogodilo da su se pretvorili u "grub materijal" !

Peškiri su mekani samo dok su novi? Postoji rešenje da takvi i ostanu! Svet Plus






Svima se dogodilo da novi peškiri, posle nekoliko pranja postanu grubi na dodir, kruti i neupotrebljivi ali ne brinite postoji sasvim jednostavno rešenje za to.

To što je peškir postao grub i krut, posledica je nakupljana proizvoda na vlaknima materijala, a do toga dolazi u slučajevima kada u mašinu dodate više deterdženta nego što je potrebno ili ako veš mašinu punite više nego što je dozvoljeno po uputstvu za uporebu mašine.



Rešenje za ovakav problem je jednostavno:

Stavite peškire u veš mašinu i nemojte sipati prašak za veš, već sipajte dve šolje alkoholnog sirća. Ono je prirodan čistač i ukloniće sve zadržane proizvode sa vlakna peškira, kao i neprijatene mirise.








Ukoliko se odlučite da peškire povremeno ovako operete nema potrebe za programima sa previsokom temperaturom pranja. Uključite mašinu na program od 60 stepeni.


Može se desiti, ako su vam peškiri dugo u takvom stanju, da prvim pranjem ne budete sasvim zadovoljni, pa ponovite postupak. Nećete se pokajati sigurno.
 

Priča koja je kružila o Marini Tucaković, ispostavila se kao tačna!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>