Zadruga

Parovi

Divna i Marko DNK doživeli šok kada se javio njen bivši! (VIDEO)

Divna i Marko DNK doživeli su šok kada se javio njen bivši i to uživo u emisiji "Narod pita". Čovek koji kaže da je vojno lice i da ima plastičnu nogu izneo je niz šokantnih stvari o ovom paru. 

Divna i Marko DNK doživeli šok kada se javio njen bivši! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Jedno od uključenja u emisiji gde su gostovali Divna i Marko DNK bilo je od strane Divninog bivšeg koji je rešio da iznese sav prljav veš:



"Marko i Divna su nešto drugo, mogu da pričaju šta hoće i da laprdaju. Ja sam vojno lice i stvarno sam pilot. Marko se predstavlja po imenu, prema tome, ja bih da dođem da pokažem da sam u invalidskoj penziji. Kako nju nije sramota da kaže da sam tražio pare i ovog Marka da zeza? 

Neka stavi prst na čelo i neka se seti šta sam uradio za nju. Ja sam nju odveo u svet, izvadio ličnu kartu, koje nije imala. Ova Divna ovde je meni spasila život, a njenog oca treba da bude sramota jer je udao ćerku u takvom stanju, a ja sam ga prijavio jer je imao puške, a ona je cvilila kao mače. Klošar je napravio decu, a deca su gladna, bedna i žedna..."
govorio je pilot.



Marko DNK je ovom čoveku poručio da je "budala neopevana", a onda mu je Ivana Šopić postavila pitanje:


"Divna kaže da joj šaljete poruke, a Vi da ste zaljubljeni u Anu Ćurčić. Šta je istina?"




Pukovnik je naglasio da je Divna njega ostavila 10. juna 2014. godine i otišla sa Markom i da on tu nema šta da se meša:



"To je sve njena sestra spakovala. Marko nema potrebe da se nervira, ja sam zaljubljen u Anu. Divna, ta Ana se borila za tebe, treba da te bude sramota. Šta si radila sa Bilalom? Ti što si moja žema, stvarno si blesava na svoj način."




Marko DNK se odmah nadovezao sa pitanjem:


"Gde piše da ti je žena? Ja sa njom imam ćerku i sina..." na šta mu je pukovnik odgovorio da Divna njega zeza, da je pokvarena i bezobrazna.

"Ajde ti i ja da izađemo da pričamo, bez Divne." - predložio je Marko.

 

Pogledajte kako danas izgleda mali dečak osuđen za veštičarenje! (VIDEO)






"Ja imam dokumentaciju i imam video snimak da sam leteo. Ona je trebala da bude uz mene kad mi je bilo najteže. Marko ne treba da je puštaš da ide od čoveka do čoveka." - nastavio je pilot svoju priču, a Marko se nadovezao kako je čuo za pretnje:


"Ja sam čuo da si pretio da ćeš da dođeš crnim kolima i da ćeš da me biješ."


"Ja sam kriva što sam te ostavila i otišla sa Markom. Ja Marka volim, ne radim glupe stvari..." tvrdila je Divna DNK.


 "I treba da ga voliš, ja volim Anu. Šta sve pričaju o Ani? Ja volim Anu i kraj. Treba da voliš Marka, a ne da ideš kod Bilala."








Zatim je Divna otkrila da se sa Bilalom čuje i dan danas, a pukovnik je nastavio svoju priču kako niko ne treba da se igra sa njegovim osećanjima i da mu dođe da plače:

"Divnu i Marka treba da bude sramota. Divnu su samo zanimale moje pare i kako da ih potroši. Ti treba da ideš u crkvu, glupačo glupa. Treba da pitaš ove žene i da pitaš da li su dobile kafu u krevet. Potrošila si mi sve pare. Uzeli su ti decu, budi sposobna, a pusti moju Anu..."

"On je sam kupovao, ali pitaćemo i mog brata šta je kupovao, ima i on da priča. Moj brat sve zna. Čovek je bolestan, neka se otkači od Divne."



Voditeljka je upitala Divnu o kakvom je tu novcu reč, a Divna se branila da nije ona kriva što je on hteo da kupuje i da je to sam želeo:


"Priča za mog oca, a on je umro i nije živ. Može da priča šta hoće, mene ne zanima." - završila je Divna.
 

Suzana Mančić krila vezu sa ambasadorom, a jedan pevač je opsedao!



 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>