Region

Svet

Tuborg Lovefest: Finalno poskupljenje ulaznica od 29. jula u ponoć!

Do početka Tuborg Lovefesta, koji će u Vrnjačkoj Banji biti održan od 3. do 5. avgusta, ostalo je još samo nedelju dana, zato nabavite svoje karte jer kreće finalno poskupljenje ulaznica od 29. jula u ponoć!

Tuborg Lovefest: Finalno poskupljenje ulaznica od 29. jula u ponoć! Foto: Promo





Do početka Tuborg Lovefesta, koji će u Vrnjačkoj Banji biti održan od 3. do 5. avgusta, ostalo je još samo nedelju dana, a ulaznice po specijalnoj ceni moguće je kupiti samo do subote 29. jula u ponoć, kada se očekuje finalno poskupljenje. Ulaznice se mogu kupiti u svim poslovnicama Gigstixa i Tickets kao OVDE.


Prema rečima organizatora kompleti karata za sva tri dana festivala gotovo su rasprodati, dok je mali broj ostao i za one koji žele da u muzici uživaju iz udobnosti VIP-a.. 




Charlotte de Witte, Marco Carola, Adam Beyer i 999999999 stižu na Fire binu  


Ove godine na već dobro poznatoj lokaciji u parku pored izvora Jezero, izvođači će nastupati na čak pet muzičkih bina. Ovogodišnje izdanje Tuborg Lovefesta sasvim sigurno biće najjače koje je festival imao za čak 16 godina postojanja. Na najveću binu festivala, Fire Stage, stižu svetske legende među kojima su Marco Carola, Charlotte de Witte, Adam Beyer, 999999999, Seth Troxler, Enrico Sangiuliano, Pan-Pot, William Djoko, Chris Liebing, Dennis Cruz i više od 100 izvođača.








Ultra Energy Stage ugostiće izvođače među kojima su dvojac Fjaak, čuveni američki di-džej Louie Vega, Radio Slave, Hunee, Eternal Love i Fred P i mnogi drugi. Na najmanju binu na svetu Stage 99 stižu Eelke Klejin, Gina Jeanz, Manda Moor, Sirus Hood, Laolu, a na Vodavoda H2O binu se ponovo vraća William Djoko, koji je prošle godine na Olimpijskom bazenu napravio žurku za pamćenje. 


Cirkus na Lovefestu ove godine traje 5 dana 


Osim već dobro poznatog muzičkog programa, u okviru novog izdanja festivala svoju zonu imaće i čuvena Cirkobalkana. Pod sloganom #ŽiviCirkus Cirkusfera i Lovefest predstaviće i približiti posetiocima sve odlike savremenog cirkusa kroz predstave, specijalne tačke i radionice. Cirkusfera će specijalno za sve goste u Vrnjačkoj Banji 1. i 2. avgusta, dan pre zvaničnog početka festivala, održati predstavu pod nazivom „Love CirkusKabare“, a broj mesta je veoma ograničen. Osim toga tokom tri festivalska dana, publika festivala imaće priliku da prisustvuje brojnim radionicama i tačkama savremenog cirkusa. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>