Style

Ljubav

Numerologija: Rođeni između 14-og i 22-og u mesecu su u karmičkoj zoni!

Kako numerologija tvrdi, rođeni između 14-og i 22-og u mesecu su u karmičkoj zoni! U prošlom životu čovek se ponašao neoprostivo loše ili grešno, to znači da u sadašnjem životu treba da bude kažnjen u vidu stalnog ispravljanja karmičkih grešaka...

Numerologija: Rođeni između 14-og i 22-og u mesecu su u karmičkoj zoni! Svet Plus





Rođeni 14. u mesecu su u prošlom životu bili mnogo pohlepni. Sada oni moraju da rade na tome da isprave greške iz prošlih života, pridržavajući se umerenosti.



Rođeni 15. u mesecu u prošlosti su mnogo zgrešili. Prema numerologiji ovi ljudi su sklopili pakt sa đavolom, bukvalno mu prodavši dušu. Zato danas oni imaju dva izobora: 


Otići na tamnu stranu ili ostati na strani dobrote.



Rođeni 16. u mesecu su prošlom životu uništavali sve što je dolazilo do njih. Zato im je danas predodređeno da popravljaju porušene mostove.







Rođeni 17. u mesecu su u prošlom žiovtu bili gladni slave i zato toga su krali tuđe ideje. Za kaznu, u ovom životu nikada neće postići velike uspehe, prenosi Stil.



Rođeni 18. u mesecu bili su prevaranti, tako da je njihov glavni zadatak u ovom životu da ostanu na strani istine i pravde.



Rođeni 19. u mesecu zloupotrebljavali su svoju moć i ovlašćenja, zato će u sadašnjem životu morati strogo da poštuju sva pravila.






Rođeni 20. u mesecu u prošlom životu su bili glavni grešnici. Numerologija kaže da u ovom životu moraju biti tradicionalisti koji poštuju porodicu...



Rođeni 21. u mesecu u prošlom životu su izdali svoju domovinu. Zato im numerolozi savetuje da u sadašnjem životu budu verni svojoj domovini



Rođeni 22. u mesecu imaju tešku karmu povezanu sa decom. Bili su grubi prema najmlađima, zato u sadašnjem životu moraju da to nadoknade.





Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>