Region

Svet

Dado Polumenta zahvalan Bogu na iskušenju za čitavu njegovu porodicu!

Dado Polumenta je na svom Instagramu prvi put podelio fotografiju sa sestrama, sa kojim je trenutno na moru, a uz fotografiju je stavio emotivan opis: Zahvalan sam dragom Bogu na ovakvom iskušenju za čitavu porodicu.

Dado Polumenta zahvalan Bogu na iskušenju za čitavu njegovu porodicu! Screenshoot/Instagram





Nedavno je pevač prvi put ispričao neke detalje vezane za svoju sestru Dajanu i istakao koliko je od nje naučio u životu, iako ona ne govori.




Na svom Instagram profilu dado Polumenta je napisao:


"Zahvalan sam dragom Bogu na ovakvom iskušenju za čitavu porodicu. Najviše smo naučili od nje, koja ne govori, koja ne čuje, ne hoda. Ovo su posebni trenuci za mene i za moje najmilije, kada možemo sa ovako malim stvarima da je učinimo najsrećnijom. Moje dve sestre, Dajana i Dalida."

U esmisiji " Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" Polumenta je kroz suze pričao o tome šta se dogodilo njegovoj sestri:



"Dajana je moja sestra koja je rođena kao i svaka druga beba, kao normalno dete. Sa tri meseca je imala unutrašnju temperaturu 42 kada su joj doktori dali pogrešnu injekciju i paralizovali su joj šezdeset posto mozga. 






Od tog momenta su počeli godinama da otkazuju funkcije i mišići. Zadnjih, pa eto da kažem, trideset godina je ona u kolicima. 


Ne postoje reči kojima bih mogao da opišem tu bol i patnju, ne moju koliko od mojih roditelja i kroz šta je ona prošla. Jako je teško stvarno pričati o ovim stvarima i nikada nisam imao priliku da pričam o tome."




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>