Ostalo

Sme�no

Fantastičan trik! Odeća će vam biti sveža godinama, a moljci neće ni prići!

Fantastičan trik! Odeća će vam biti sveža godinama, a moljci neće ni prići u blizini ormara... Potrebna vam je samo jedna stvar.

Fantastičan trik! Odeća će vam biti sveža godinama, a moljci neće ni prići! Svet Plus





Jedna žena na TikToku i Instagramu objavila je da godinama od svoje bake dobija poklone u vidu starinske garderobe, spavaćica, haljina i slično ali je dobila i savet kako da garderoba bude očuvana i sveža godinama.



,,Da li još neko vadi testere mirisa iz časopisa i stavlja ih u fioke da vam odeća lepo miriše? To sam radila do pre nekoliko meseci. 

Pre neki dan sam bila kod bake, obukla se i izvadila sapun. Pitala sam je „zašto to držiš unutra?" i rekla je da tako održava da joj odeća lepo miriše“



"Ako uzmete sapun, ovaj je od lavande, ali možete da koristite i miris pamuka ili bilo koji drugi, trajaće 15 do 20 godina. Nisam imala pojma ali pokušavam to nekoliko meseci i neverovatno je. Moja odeća miriše neverovatno. Obavezno probajte ovo!“ - dodala je ona.



U narednom klipu ova žena je dodala da treba da se uverite da je komad sapuna umotan u papir, a ne u plastiku:



"Kupite blagi sapun i uverite se da je umotan u papir kako bi miris mogao da se širi. Možete sapune staviti u ormare i fioke. Sve će mirisati veoma suptilno i trajaće godinama."






Jedan korisnik ove društvene mreže napisao je:



"Mogu da potvrdim ovo, imao sam komade sapuna u svom ormaru skoro 12 godina nakon što ih je mama stavila u njih kada sam bila dete."




"Ovo radim u svim svojim fiokama, ormanima i svemu što je sezonsko. Održava odeću svežom i sprečava da uđu uljezi." - napisao je drugi korisnik.


Ako već niste do sada, isprobajte ovaj fantastični trik.
 

Horoskop: Lavovi oprez! Izbegavajte uticaj drugih na vaš brak!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>