Region

Svet

Rada Manojlović krije mnoge stvari iz veze sa Harisom! Nije bila spremna za dete!

Pevačica Rada Manojlović krije mnoge stvari iz veze sa Harisom Berkovićem. Nije bila spremna za dete, a on je želeo veliku porodicu i bio je uvređen što ona ne deli njegove snove.

Rada Manojlović krije mnoge stvari iz veze sa Harisom! Nije bila spremna za dete! Screenshoot/Instagram





Rada smatra da ne može adekvatno da brine o sebi, a kamoli o bebi, te da bi bilo neodgovorno da sada postane majka, rekao je izvor za Alo.


Pevačica je o svom ljubavnom životu otvoreno pričala više puta ali nikada nije ružnu reč rekla za Berkovića iako nije sve bilo sjajno kako je ona predstavljala.

Prema rečima izvora bliskog pevačici, Manojlovićeva već godinama pije antidepresive i za sebe smatra da nije adekvatna osoba za odgajanje i vaspitavanje deteta.


Njeno psihočko stanje nije na zavidnom nivou kaže izvor i nastavlja:


"Kao jako mlada je ostala bez majke, te je svu brigu oko domaćinstva i porodice preuzela na sebe. To je umnogome uticalo na njeno zdravstveno stanje, kao i na način na koji gleda na život.


Ona gotovo svakodnevno vodi unutrašnje borbe koje znaju da budu užasne. Često ne ume sama da se izbori sa životnim poteškoćama, zbog čega pije antidepresive koje joj je prepisao lekar i na taj način traži beg od realnosti."




Pevačica je uvek bila u dugim vezama i svima je bilo čudno što ni sa jednim nije muškarcem nije stala na ludi kamen i osnovala porodicu:


"Oni ne znaju da je upravo njeno poljuljano psihičko stanje uticalo na to da Rada nema razvijen majčinski instinkt. Ona je veoma samokritična i smatra da kao neko ko nije sposoban da vodi računa o sebi bez stručne pomoći neće moći da brine ni o drugom biću." - objašnjava sagovornik za Alo i nastavlja:








"Rada krije mnoge stvari o svojoj vezi sa Harisom. Iako ga uvek u javnosti hvali, nije sve bilo idealno, a Berković nikada nije mogao da razume to što ona nije spremna da ima dete.

Oduvek je maštao o tome da će imati veliku porodicu i bio je uvređen zbog toga što Rada ne deli njegove snove. To je bio jedan od razloga zbog kojeg su se razišli."



Svojevremeno je u jednoj emisiji Rada Manojlović je ispričala:

"Tema mog majčinstva je pitanje za psihologa ili psihijatra jer ja prosto nemam taj osećaj, nezavisno od toga koja je osoba pored mene. Mislim da neko ko pri svakom životnom problemu pije lekove nije spreman da ima dete."

 

Rada Manojlović i Milan Stanković: Istina o raskidu!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>