Region

Svet

Borivoje Borović preuzima slučaj Nataše Šavije!

Borivoje Borović preuzima slučaj Nataše Šavije i kaže da će tražiti odštetu jer njegova klijentinja već dva meseca ne može da se bavi svojim poslom. Za ovo delo Stefan Karić može da dobije osam godina zatvora, tvrdi advokat.

Borivoje Borović preuzima slučaj Nataše Šavije! Screenshoot/Youtube




Starleta je zadobila prelom jagodične kosti, nakon što ju je, kako ona tvrdi, pretukao Stefan Karić. Borivoje Borović preuzeo je slučaj Nataše Šavije koja je pre dva meseca prebijena od strane Stefana Karića tokom jedne svadbe na Vrdničkoj kuli.


Nataša je nedavno ponovo otišla u bolnicu jer je očekuje još jedna komplikovana operacija oka, a nakon što se oporavi, i duga pravna borba.


Šavija je angažovala poznatog beogradskog advokata, koji je istakao da neće stati dok krivca ne privede pravdi:


"Nataša je odlučila da prethodnom advokatu otkaže punomoćje jer tužilaštvu nije dostavio kompletnu medicinsku dokumentaciju njenih povreda. Ona je imala jednu operaciju, a očekuje je još jedna. S druge strane, javila se i psihijatru, konstatovan joj je posttraumatski poremećaj i dobila je adekvatnu terapiju. 

Celu njenu dokumentaciju sam dostavio i smatram da je istraga vođena traljavo. Takođe, okrivljeni je izbegavao odgovore iako postoji video-zapis na kojem se jasno vidi da je tuče."
- rekao je Borović, a prenosi Alo.







On dodaje da će biti ispitani svi svedoci i članovi obezbeđenja koji su dok se nasilje događalo samo stajali ne čineći ništa:


"Nataša je dala izjavu da ju je upravo to isto obezbeđenje izbacilo napolje" - kaže advokat i dodaje da je siguran da će Stefan Karić biti osuđen:


"Njega Nataša tereti za teške telesne povrede, a moj tim će podneti i tužbu za naknadu štete, budući da već dva meseca zbog povreda ne može da se bavi svojim poslom. Siguran sam da će biti osuđen, a za ovo delo može da dobije osam godina zatvora. Ja sam veliki borac za ljudska prava i važno mi je da naglasim da niko ne može da izigra zakon, pa ni Stefan Karić."



Šavija je šokirana činjenicom da je Karić otišao na letovanje i istakla je da ne može da shvati zbog čega mu nije izrečena zabrana prilaska i zabrana izlaska iz zemlje, a Stefan joj je na to odgovorio:


"U ovom slučaju, kao i po snimku sa sigurnosnih kamera, trebalo bi da ja tražim zabranu prilaska. A što se tiče mora, je*i ga, morao sam."



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>