Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 8. jul 2023. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 8. jul 2023. godine na portalu Svet Plus. 

Dnevni horoskop za 8. jul 2023. godine! Svet Plus





♈Ovan

Posao
Ukoliko ste nezaposleni sledi vam ozbiljno potpisivanje ugovora. Neke događaje niste mogli izbeći kao ovakav tretman na polju posla.

Ljubav
Ne marite šta partner misli i šta je u stanju konkretno da uradi ukoliko ne bude emocija obostrana. Ne plašite se većih promena.

Zdravlje
Potreban vam je sistematski pregled.





♉ Bik

Posao
Volite jaču borbu sa nekim za koga smatrate da je vaš veliki konkurent ovaj put. Sledi vam otrežnjenje na polju posla i jačanje saradnje sa bitnim ljudima.

Ljubav
Ukoliko ste u jačoj ljubavnoj vezi ne marite na sitne opaske od strane vašeg partnera. Budite otvoreniji u komunikaciji koja vam može otvoriti put ka uspešnoj ljubavnoj vezi.

Zdravlje
Predeo vrata vam je osetljiv.





♊ Blizanci

Posao
Kada su u pitanju poslovni segment i finansije, ne morate da marite za povećanje novca i da osetite šta znači poveći priliv jer vi to zaslužujete.

Ljubav
Neko bi mogao uporno na vas da misli. Budite otvoreni i priznajte da ste se zaljubili. Jedna Devica je odlična solucija za vaš emotivni segment.

Zdravlje
Pokušajte da se opustite.






♋ Rak

Posao
Preduzetnički duh je nešto što vas vodi kroz pojačano polje finansija u ovom trenutku. Imate svoju zvezdu vodilju koja vam pravi odličan ambijent za uspeh.

Ljubav
Kada je emotivni segment u pitanju, morate da se upustite u rizičniju priču koja vam se protežira u narednom periodu.

Zdravlje
Solarni pleksus vam je lošije postavljen.

 

Horoskop: Lavovi oprez! Izbegavajte uticaj drugih na vaš brak!









♌ Lav

Posao
Imate jako mršavu sliku u odnosu na želje na vašem poslovnom planu. Budite dovoljno otvoreni za nešto više bar kada su u pitanju planovi i odluke za dalji rad koji bi vas očekivao.

Ljubav
Niste sami u svom ambijentu koliko se od vas očekuju mnogo bolji aspekti kada je jedna određena osoba u pitanju jer imate pravo na bolji emotivni ambijent ovaj put.

Zdravlje
Posetite stomatologa.




♍ Devica


Posao
Na nekim segmentima nisu baš prilagođene vaše lične želje ovaj put. Bićete podstaknuti nečijim sugestijama da nešto ipak promenite.

Ljubav
Volite da se držite po strani kada su emocije u pitanju. Ne pokušavajte nešto posebno da menjate na svom emotivnom polju pvaj put.

Zdravlje
Solidno, danas.





♎ Vaga

Posao
Ne morate da ulazite u veci konflikt sa kolegama koje su vam do juče tapšali. Budite fleksibilniji i pokušajte da sagledate situaciju sa pozitivnije tačke gledišta.

Ljubav
Na vas neko misli i želi da vam pruži nešto bolji emotivni ambijent. Morate da se otvoreno postavite na polju emocija ukolio mislite da dobijete nešto više za sebe.

Zdravlje
Povedite računa o svom hormonskom statusu.





♏ Škorpija

Posao
Na putu do vašeg ličnog uspeha stoji izuzetno jaka borba na koju niste računali da će se protežirati na duže staze ovaj put. Budite fleksibilniji.

Ljubav
Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama koje vam iznosi neko na koga ne obraćate veću pažnju. Ostanite dosledni svojim ličnim emocijama.


Zdravlje
Srčani mišić vam je napet.









♐ Strelac


Posao
U suštini ste sigurni u ono što radite i svoj lični uspeh. Pokušavate mnogo toga da dobijete u što kraćem periodu i u tome svakako uspevate ovaj put.

Ljubav
Imate odlične aspekte da nekoga konkretno upoznate u skorije vreme ukoliko ste sami. Nećete očajavati u samoći ukoliko se budete okrenuli dovoljno svom društvenom segmentu.

Zdravlje
Imate dobre aspekte na polju zdravlja, ovaj put.




♑ Jarac

Posao
Imate pojačanu želju od ranije za nekim poslovnim poduhvatom koji vam je bio dosta otvoren. Pokušajte da se dovoljno informišete o onome što konkretno želite da postignete.

Ljubav
Poboljšava vam se emotivna strana zasigurno ovaj put. Niste zaobišli poznanstvo sa jednom osobom koja vam mnogo više znači nego što ste mislili.


Zdravlje
Pojačajte cirkulaciju.



♒ Vodolija

Posao
Pokušavate da se integrišete na polju posla sa jednom Škorpijom ili jednim Jarcem. Komunikacija vam je na nivou i ne morate da se dezavuišete nepotrebnim i sporednim segmentima.

Ljubav
Ukoliko ste sami ne očajavajte ovaj put jer zaslužujete mnogo jači tretman od voljene osobe nego inače.

Zdravlje
Odlično.






♓ Ribe

Posao
Namere su vam jasne i volite da se otvorite prema polju inostranstva jer smatrate da su tamo bolje poslovne šanse za biznis kojim se vi bavite.

Ljubav
Ne očajavate i ne želite da vas neko žali dok čekate princa na belom konju. U suštini vas mnogi ne razumeju.


Zdravlje
Smanjite unos slatkiša.
 

Dženifer Aniston priznala da je bukvalno slomila svoje telo vežbanjem!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Luftika

Povezane vesti:


>