Style

Ljubav

Horoskop: Lavovi oprez! Izbegavajte uticaj drugih na vaš brak!

Godišnji ljubavni horoskop Lavu donosi velike ali srećne odgovornosti  i mogućnosti nečeg trajnog na ljubavnom nivou. Lavovi oprez! Izbegavajte uticaj drugih na vaš brak! Iako ćete ovog leta biti u centru pažnje, ipak trebate da izbegavate preterivanje! 

Horoskop: Lavovi oprez! Izbegavajte uticaj drugih na vaš brak! Svet Plus






Venera ulazi u vas znak 5.06. i zadrzaće se do početka oktobra. To može biti posebno značajan period za ljubav, brak i važna emotivna iskustva. Nekako ćete imati mogućnost da sijate i da svoje talente prikažete u najboljem svetlu. Venera će krenuti retrogradno 23.07.-4.09. koji posebno donosi važna prepoznavanja i iskustva.

Period od 20.06.-15.07. mnogim Lavovima može doneti period velikih ali srećnih odgovornosti i mogućnosti nečeg trajnog na ljubavnom nivou.


Period od 28.07.-18.08. kao i period od 21.09.-12.10. može biti vreme i nekih provokacija, pritisaka, eksplozivnosti, pa Lavovi koji započinju veze u to vreme trebaju biti malkice oprezniji!

Lavovi koji su slobodni mogu računati na puno druženja, putovanja i pozitivnih dešavanja od 24-26.06., ali i u periodu od 10-15.06., dok je juli odličan za proširenje porodice, porodične poslove ili važne proslave. Period od 8-16.08. može biti vezan za dobru zabavu i upoznavanja, dok kraj avgusta i period od 12-19.09. praćen iskušenjima, dramatikom i nervozom.

Iako će Lavovi ovog leta biti u centru pažnje, ipak trebaju da izbegavaju preterivanje!

 

Tri navike koje vode u tugu i nesreću! Odmah menjajte sebe!










Lavovima se može svasta dešavati i ovog leta mogu imati periode od prekida veza, do naglog ulaska u vezu/ brak sa novim osobama. Lavovi koji su u braku trebaju izbegavati tokom leta, posebno sa početkom jeseni svadje oko finansija, imovinskih stvari ili uticaja drugih na brak, što je preporuka i kroz kraj novembra i prvu polovinu decembra!

Septembar posebno može biti problematičan za Lavove koji prolaze duže kroz loše odnose, dok Lavovi koji planiraju važne proslave i venčanja mogu računati na jako pozitivne aspekte od 29.09.-2.10.







Druga polovina oktobra je odlična za učvršivanje emotivnih odnosa, veze preko posla ili prijatelja, ali može doneti i smireniju i laksu energiju. Vreme oko Eklipse krajem meseca može doneti osetljivost članova porodice, ali ipak i nagli uspeh Lavova.

Novembar je više nego odličan za upoznavanja, strast, neočekivane situacije posebno od druge polovine meseca, koja može doneti intezivne ljubavne veze i važna upoznavanja. Novembar može biti veoma značajan Lavovima koji imaju neke velike planove, ali u periodu od 1-29.11. i nekih trajnih emotivnih odluka i realizacije nečeg što su dugo čekali. Posebno roditelji ovog znaka mogu računati na dožive sreću.

Inače krajem godine Lavovi će biti u fazi kreativnosti, mašte, putovanja, zaljubljivanja i naglog optimizma.


Ipak, malkice obratiti paznju na period od 9-14.11. i period oko 12.12. jer može dolaziti do naglih razočarenja, prevara ili nekorektnosti u svežim emotivnim odnosima. Neće biti neobično da oni koji su nešto veliko doživeli tokom leta, donesu veoma nagle odluke baš u decembru mesecu.

Novu 2024. godinu Lavovi mogu sačekati veoma zadovoljni, i sigurna sam da će im 2023 doneti veliku prekretnicu iako će ih nebo konstatno iskušavati!
 

Ten čist kao suza i to uz pomoć jednog jeftinog proizvoda!


 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>