Region

Svet

Ana Nikolić ne zna šta joj se dešava! Pepeljuga sam, sama čistim stan!

Pevačica Ana Nikolić ne zna šta joj se dešava i hoće da ide kod vračare! Pepeljuga sam, sama čistim stan, kaže ona, a zatim je i demantovala navode bivšeg mendžera Saše Mirkovića da je stalno pijana.

Ana Nikolić ne zna šta joj se dešava! Pepeljuga sam, sama čistim stan! Screenshoot/Instagram




Ana Nikolić je nažalost dospela u žižu javnosti kad se pojavio skandalozni snimak na kom pokazuje ožiljke na licu i govori kako ima samo 100 dinara, a sada je navodno rešila da potraži pomoć vračare.


Ona u snimku govori:

"Dogovorili smo se da me vodiš kod te žene. Stvarno mi nije dobro i ja te molim, zakaži mi da odem kod nje. Ja ne znam godinu dana šta mi je. Ta žena je vidovita, pa neka ona vidi šta je. Neka kaže da li se namerno ovako ponašam. Ma čoveče, vidiš da idem ko luda, bre..."


Ana objašnjava zatim da ona nije poznata po kašnjenju ali da u poslednjih godinu dana ne postoji događaj na kojem je trebala da se pojavi, a da je uspela da stigne na vreme:



"Razumeš li da se sa mnom nešto dešava što nije uobičajeno i nije normalno?! Kasnila sam i na tonsku probu. Deteta mi mog, to nije namerno, niti je izigravanje zvezde moj stil. U životu nisam bila u većem haosu."- prenosi Informer.







Nikolićeva je demantovala izjavu svog bivšeg menadžera Saše Mirkovića da je stalno pjana i da treba da se leči. Sigurna je da joj neko sve to smešta:


"Tek sad mi prolazi kroz glavu da je sve ovo možda bilo opstrukcija. Ne pijem alkohol godinu dana, a kao izgubljeni slučaj sam, tražim stvari po kući, ne znam gde mi je šta. Menjala sam 300 čistačica, to su sve budaletine dolazile. Poslednja dadilja me je ucenjivala. 

Ma haos mi prave od života. Ne usuđujem se da nikog pustim u stan, znači sve radim sama. Pepeljuga sam! Onda me ispaljuju za kostime, a pre toga su me ispaljivali za šminke, frizure... To je sve opstrukcija."




Kada je glasovna poruka dospela u javnost, Ana Nikolić se pravdala da potiče iz svešteničke porodice i da ne veruje u vračare:


"Nije tačno da tražim pomoć vračara. Verujem u Boga, meni je deda sveštenik! Ne verujem u te gluposti. Delujem kao jaka žena, ali zapravo mi je često teško i naporno. Nikad nisam čitala komentare o sebi na društvenim mrežama, jer da ih čitam, završila bih u psihijatrijskoj ustanovi 'Laza Lazarević', gde ću svakako završiti. 

Što se tiče Saše Mirkovića, mislim da je nešto pobrkao, ili mene ili lekove. Možda ćemo opet sarađivati, sa nama se nikad ne zna. Koncert u 'Areni' će svakako biti održan."


 

Dženifer Aniston priznala da je bukvalno slomila svoje telo vežbanjem!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>