Svet

Region

Dženifer Aniston priznala da je bukvalno slomila svoje telo vežbanjem!

Dženifer Aniston je priznala da je bukvalno slomila svoje telo vežbanjem! Moj fizioterapeut mi je dao Barbi lutku prekrivenu kinezo trakom, samo da mi pokaže svaku povredu koju sam imala u proteklih 15 godina, priča glumica.

Dženifer Aniston priznala da je bukvalno slomila svoje telo vežbanjem! Screenshoot/Instagram




Glumica je uslikana kako izlazi iz fitnes studija, samo nedelju dana pošto je priznala da su joj naporni treninzi bukvalno "slomili" telo i vidi se, kako se pridržava dok silazi, što možete videti OVDE.



Dženifer ima 54 godine i zategnuto telo ali je u jednom intervjuu priznala kako je godinama naporno vežbala, misleći da to tako treba, zbog čega je njeno telo pretrpelo velike posledice:


"Ustajala sam, Bog zna koliko sati pre posla da bih sat vremena radila kardio trening. Mislila sam da mora da boli ili da treba da se osećam kao da ću da se onesvestim nakon treninga. Ali to nije istina..."








Zbog tog verovanja je forsirala sebe, pa je kako kaže bukvalno slomila svoje telo:


"Moj fizioterapeut mi je dao Barbi lutku prekrivenu kinezo trakom, samo da mi pokaže svaku povredu koju sam imala u proteklih petnaest godina." - kaže Dženifer Aniston koja zbog svih tih povreda ni dan danas nije u mogućnosti da siđe stepenicama, a da se pri tome ne pridržava za gelender.



Sada vežba drugačije:

"Kada odem kod doktora na fizičku analizu, moje telo sada ima nižu masnoću nego ikad ranije."
 

Višak kilograma u predelu stomaka nestaće uz pomoć ovog napitka!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>