Style

Ljubav

Astrolozi upozoravaju na loše datume u julu mesecu!

Astrolozi upozoravaju na loše datume u julu mesecu, a jedan može iz nas izvući sve najgore, pa je najbolje prespavati ga... 

Astrolozi upozoravaju na loše datume u julu mesecu! Svet Plus




Svaki mesec ima svoje dobre i loše dane, onih loših dana se preporučuje da ne započinjete ništa bitno da radite jer može krenuti po zlu.



Loši dani u julu mesecu:




13. JUL


Ovog dana važno je da ne radite išta što je suprotno vašim interesima ali i moralu. Obratite pažnju na vaše "životinjske" strasti i ne radite ništa zbog čega biste mogli da se kajete. 

Svi dogovori od 13. jula mogli bi da propadnu, na ovo treba da budete spremni! Ne žurite da trošite novac i budite oprezni sa novcem u svakom smislu te reči.







14. JUL 


Svi  znakovi zodijaka osetiće negativan uticaj tokom ovog dana. Očekujte da čak i oni najvelikodušniji pokažu sebičluk, da osetite aroganciju gde je obično nikad nije bilo. Sve negativno biće bar još pet puta negativnije!









29. JUL 


Kraj meseca  biće uspešniji i produktivniji za sve znakove horoskopa. Najbolje je da ne prenosite posao i obaveze koje imate sredinom meseca na kraj meseca, u ovom slučaju bi uspeh mogao da izostane. Kako biste maksimalno iskoristili odmor i stvarno uživali, najbolje je da sve zadatke završite do 27. jula.
 

Pripremite kožu za sunce! Uradite savršen piling kod kuće! Koža će postati glatka!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>