Svet

Region

Ko su najveće zvezde Tuborg Lovefesta! Obaraju sve rekorde!

Ko su najveće zvezde Tuborg Lovefesta! Obaraju sve rekorde, izdanja im se prodaju u milionskim primercima, a neki su na sceni i više od tri decenije.

 Ko su najveće zvezde Tuborg Lovefesta! Obaraju sve rekorde! Foto: Promo




Do šesnaestog izdanja Tuborg Lovefesta ostalo je manje od mesec dana, a kako je publika već navikla, u Vrnjačku Banju od 3. do 5. avgusta dolaze najveća svetska imena sa elektronske muzičke scene. 

Charlotte De Witte, koju je čuveni DJ Mag stavio na prvo mesto u okviru DJ Mag's 100 Techno DJs 2022, u poslednjih nekoliko godina osvaja sve najveće festivale i klubove na planeti. U poslednje vreme poznata je i po remixu “Age Of Love” sa Enricom Sangiulianom i prvi je ženski tehno izvođač koji je zatvorio glavnu binu na Tomorrowlandu.


Rođena je u Belgiji, gde je uspeh na sceni doveo do toga da je danas jedno od najtraženijih imena elektronske muzike. Priznanja kao što su najbolji tehno DJ za 2022. godinu i rezidencija na BBC1 radiju samo su dodatni dokaz njenog neverovatnog uspeha na planetarnom nivou. 

Marco Carola je globalni ambasador tehno muzike. I posle više od dve decenije, Carola je i dalje jedan od najcenjenijih umetnika na tehno sceni, koji se smatra jednim od ključnih faktora u popularizovanju elektronske muzike u celom svetu. Poznat je po svom energičnom i impresivnom stilu miksanja na tri plejera, kao i dugim setovima. Carola je dobro poznat publici Lovefesta, a ove godine se ponovo očekuje legendarno poslednje jutro na Fire bini uz njegove zvuke. 



999999999 su sinonim za avangardnu hard tehno scenu. Otkako je projekat započeo 2016. godine, italijanski dvojac je izdao moćnu seriju 12” na sopstvenom labelu NineTimesNine. Njihova traka „300000003“, objavljena na Planet Rhithm-u 2018. godine, bila je veliki uspeh. Osim svojih turneja, 999999999 se takođe ponose što su domaćini sopstvenih događaja 9k9 Invites širom Evrope. 

Felix Wagner i Aaron Röbig zajedno su stvarali muziku od detinjstva, pre nego što su počeli da proizvode tehno kao Fjaak tokom kasnih 2000-ih dok su još bili tinejdžeri. Njihovo prvo izdanje bio je digitalni EP Introduction iz 2012. za Baalsaal Records, nakon čega su 2013. godine usledila njihova prva izdanja - Remember Me (Klasse Recordings) i Mind Games (Baalsaal). Evropa je potpuno odlepila za njihovim zvukom u poslednjih nekoliko godina, a ovog leta ih po prvi put slušamo na Lovefestu. 








Od švedskog andergraunda do vrhunca globalne klupske kulture, uticaj Adam Beyer-a i dalje je veliki na tehno sceni. Od glavnih bina festivala i klubova do globalnih i Beatport top lista, Bejer je stigao svuda. Adam Beyer će 2026. Godine proslaviti čak 30 godina karijere. Bez obzira da li je na snimanju, iza scene ili pod pouzdanim Drumcode kišobranom, Adam Bejer nastavlja da pomera granice muzičke industrije.



Akcija 3+1 uskoro rasprodata  



Ulaznice za novo izdanje Lovefesta dostupne su u prodaji na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa. Kompleti za sva tri dana, kao i pojedinačne dnevne karte narednih dana biće dostupne po specijalnim cenama u okviru akcije 3+1, gde je za svake tri kupljene ulaznice četvrta gratis. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>